Libnet.ro
UNICEF

22:45

VELA A CITIT ORDONANTA MILITARA 7 Se instituie carantina pentru Tandarei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VELA A CITIT ORDONANTA MILITARA 7 Se instituie carantina pentru Tandarei

ACTUALIZARE - Marcel Vela, mesaj pentru romanii din diaspora care doresc sa ajunga in tara in urmatoarele zile cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste: Dragi compatrioti, ramaneti acasa, unde locuiti, si faceti sarbatorile in pace si liniste. Din pacate, aici vom fi obligati sa va trimitem in spatiile de carantinare institutionalizata timp de 14 zile. --- *ACTUALIZARE - Arafat: in ultimele 24 de ore am distribuit masti FFP2 in tara la nivelul serviciilor de urgenta si a spitalelor care ingrijesc pacienti. in total, vor fi fost distribuite in ultimele 48 de ore aproape 300. 000 de masti FFP2. O aeronava va aduce in tara 100. 000 de combinezoane. continuă pe Ziarul Bursa

MARCEL VELA: Se instituie carantina pentru Tandarei

ACTUALIZARE - Raed Arafat: La Arad si Hunedoara au fost trimise doua echipe cu medici de la Institutul National de Sanatate Publica. Misiunea pe care o au colegii este sa vina in problemeleor cu care se confrunta SJ Arad si SJ Deva. Aceste echipe de sprijin vor fi trimise si in alte zone daca ni se solicita, fara nicio intarziere. --- *ACTUALIZARE - Vela anunta prelungirea suspendarii transportului rutier international de persoane efectuat catre Italia, Spania, Austria, Elvetia, Irlanda, Turcia si din aceste tari catre Romania pe perioada de urgenta. --- *ACTUALIZARE - Ministrul de Interne: Avand in vedere ca multe tari au intrat in zona rosie, am decis sa suspendam toate zborurile efectuate spre Austria, Belgia, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia si Iran, in si din aceste tari pentru 14 zile, incepand cu 5 aprilie ora 23:00, ora Romaniei.

VIDEO Marcel Vela anunta ordonanta militara nr. 7: Se instituie carantina pentru Tandarei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat sambata ordonanta militara numarul 7, care instituie carantina pentru localitatea Tandarei din judetul Ialomita si relaxeaza partial prevederile legate de formalitatile pe care trebuie sa le indeplineasca soferii de masini cu tonaj peste 2,4 tone care transporta marfuri.

VIDEO Ordonanta Militara 7 instituie carantina totala la Tandarei. Ministrul de Interne: 60% din cazurile de COVID-19 din Ialomita sunt din acest oras

In Tandarei sunt aproximativ 13. 000 de locuitori, iar 800 s-au intors din strainatate. Cinci oameni din oras, diagnosticati cu COVID-19, au murit pana acum. Autoritatile din Ialomita au cerut joi Departamentului pentru Situatii de Urgenta sa dispuna carantina totala la Tandarei pentru ca orasul sa nu devina un focar de boala. Multi dintre cei veniti acasa nu respecta masurile impuse de autoritati.

Ordonanta Militara 7 din 2020. Tandarei intra in carantina totala; Toate zborurile catre si dinspre tarile din zona rosie, suspendate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat au sustinut o declaratie de presa la sediul MAI. Echipa Ministerului de Interne a prezentat masurile din noua Ordonanta Militara 7.

CORONAVIRUS. A fost emisa Ordonanta Militara numarul 7. Localitatea Tandarei, in carantina totala Zboruri suspendate spre si dinspre mai multe state grav afectate de pandemia de COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcela Vela, a anuntat sambata emiterea unei noi Ordonante militare, in contextul starii de urgenta, instituite in Romania pentru a limita raspandirea noului coronavirus pe.

Ordonanta Militara 7 din 2020. Tandarei intra in carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat vor sustine o declaratie de presa la sediul MAI de la ora 14.

O noua ordonanta militara. Masuri suplimentare anuntate de MAI: carantina in Tandarei, mai multe zboruri suspendate VIDEO

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat sambata o noua ordonanta militara, cea de-a saptea, care impune noi restrictii in contextul pandemiei de coronavirus.

Guvernul va da astazi o noua ordonanta militara Orban: Se vor lua masuri speciale, cel putin pentru Tandarei Conferinta la MAI la ora 14.00

Guvernul va prezenta in cursul zilei de astazi o noua ordonanta militara, a declarat premierul Ludovic Orban dupa sedinta cu ministrii Marcel Vela si Nelu Tataru ce a avut loc la sediul MAI. Vela, Arafat si Despescu vor tine o conferinta de presa la ora 14. 00, potrivit Ministerului Afacerilor Interne.

Noi reguli pentru transportul rutier, impuse prin Ordonanta Militara nr. 7

Noi restrictii de transport rutier au fost impuse sambata, prin Ordonanta Militara nr. 7, prezentata de ministrul Afacerilor In terne, Marcel Vela.

Orban anunta ca au fost pregatite elementele pentru o noua ordonanta militara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, dupa o intalnire de lucru cu ministrul de Interne, Marcel Vela, si cu cel al Sanatatii, Nelu Tataru, ca este pregatita o noua ordonanta militara, aceasta fiind aproape in forma finala si urmand a fi prezentata in cursul zilei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )