Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Barna, replica pentru Ciolacu, care cere voturile USR pentru o motiune de cenzura: Cat timp PSD inseamna minciuna si hotie nu veti avea niciodata voturile noastre Propunerea pe care i-o face

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Barna, replica pentru Ciolacu, care cere voturile USR pentru o motiune de cenzura: Cat timp PSD inseamna minciuna si hotie nu veti avea niciodata voturile noastre Propunerea pe care i-o face

Liderul USR, Dan Barna, ii raspunde liderului PSD, Marcel Ciolacu, care i-a cerut voturile pentru o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban: Cat timp PSD inseamna minciuna si hotie nu veti avea niciodata voturile USR. continuă pe Hotnews

Mesaj video de la Barna pentru Ciolacu: Nu aveti voturile USR!

Dan Barna, liderul USR, i-a transmis printr-un mesaj video lui Marcel Ciolacu, liderul PSD, ca nu va.

Mesaje de sfantul Matei. Idei de urari frumoase pentru cei care au acest nume

Conform calendarului romano-catolic, astazi 21 septembrie 2020, se sarbatoreste Sfantul apostol si evanghelist Matei. Mesaje frumoase pentru cei care poarta numele sfantului Matei Sfantul Matei era unui din cei 12 apostoli ai lui Iisus Hristos. Totodata el era unul dintre cei patru evanghelisti, alaturi de: Luca, Ioan si Marcu. El locuia in Capernaum si era .

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

Barna, mesaj pentru Marcel Ciolacu: Cat timp PSD inseamna minciuna si hotie nu veti avea niciodata voturile USR pentru o motiune de cenzura

Liderul USR Dan Barna a transmis, marti, un mesaj liderului PSD, Marcel Ciolacu, referitor la motiunea de cenzura. Cat timp PSD inseamna minciuna si hotie nu veti avea niciodata voturile USR, a afimat Barba, propunandu-i liderului PSd sa programeze referendumul pentru initiativa Fara penali in functii publiceodata cu alegerile parlamentare, pentru a deveni mai credibil.

DAN BARNA CATRE MARCEL CIOLACU: Atat timp cat PSD inseamna hotie si minciuna, USR nu va vota niciodata o motiune de cenzura initiata de PSD

Dan Barna, presedintele USR, a respins marti invitatia facuta de Marcel Ciolacu, presedintele PSD, care a declarat ca ar depune o motiune de cenzura doar daca ar avea si voturile USR, scrie g4media.

Alegeri locale 2020. Actele medicale pentru cei care voteaza la urna speciala ar putea fi eliberate gratuit

AEP cere Ministerului Sanatatii si CNAS sa faciliteze eliberarea cu titlu gratuit a actelor medicale necesare alegatorilor care indeplinesc conditiile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile locale din anul 2020.

Amenzi de pana la 10.000 de lire pentru britanicii care nu respecta carantina

Britanicii care nu vor respecta masurile de autoizolare in cazul contaminarii cu noul coronavirus vor fi pedepsiti cu o amenda de pana la 10. 000 de lire sterline 11. 000 de euro), a anuntat sambata guvernul in cursul unei prezentari a noilor reguli vizand reducerea numarului de cazuri pozitive, noteaza AFP, citata de Agerpres. Premierul Boris Johnson, care a declarat in aceasta saptamana ca Regatul Unit se confrunta cu al doilea val de COVID-19, a prezentat noile masuri de restrictie aplicate locuitorilor din regiunile din nordul, nord-vestul si centrul Angliei, cele mai afectate. Printre aceste masuri, guvernul britanic introduce obligatia legala de autoizolare, cu incepere de la 28 septembrie, pentru persoanele testate pozitiv sau carora National Health Service NHS) le cere acest lucru.

AEP a cerut Ministerului Sanatatii si CNAS sa elibereze gratuit actele medicale pentru alegatorii care solicita urna mobila pentru a vota la alegerile locale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) solicita Ministerului Sanatatii si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) sa elibereze gratuit actele medicale de care au nevoie alegatorii care vor sa.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Amenzi de pana la 10.000 de lire pentru persoanele care nu respecta autoizolarea

Persoanele care nu vor respecta masurile de autoizolare in cazul infectarii cu noul coronavirus vor fi sanctionatecu o amenda de pana la 10. 000 de lire, a anuntat sambata guvernul britanic in cursul.

Britanicii impun noi restrictii: amenda de pana la 11.000 de euro pentru cei care incalca autoizolarea

Britanicii care nu vor respecta masurile de autoizolare in cazul contaminarii cu noul coronavirus vor fi pedepsiti cu o amenda de pana la 10. 000 de lire sterline 11. 000 de euro), a anuntat guvernul in cursul unei prezentari a noilor reguli vizand.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )