Libnet.ro
UNICEF

12:01

Deputatul Mara Mares a devenit presedintele Tineretului National Liberal

Antena3 Antena3,
Deputatul Mara Mares a devenit presedintele Tineretului National Liberal

Deputatul PNL Mara Mares a devenit presedinte al organizatiei Tineretului National Liberal, fiind votata de 545 de delegati prezenti la Congresul TNL, dupa un tur al doilea de scrutin. Pentru. continuă pe Antena3

Mara Mares este noul presedintele al Tineretului National Liberal

Deputatul Mara Mares este noul presedintele al Tineretului National Liberal, ea fiind aleasa duminica la Congresul TNL, anunta News. ro. Mares si-a disputat conducerea organizatiei cu Radu Surugiu.

Ludovic Orban, intepaturi la Congresul Tineretului National Liberal: Nu imi place ca membri ai PNL sa fie numiti in guvernul Tudose

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Congresul in cadrul caruia Tineretul National Liberal isi va alege conducerea, ca nu ii place cand membri ai partidului sunt numiti in Guvernul PSD .

Deputata Mara Mares a devenit presedinte al TNL

Mara Mares a devenit presedinte al organizatiei Tineretului National Liberal, fiind votata de 545 de delegati prezenti la Congresul TNL, dupa un tur al doilea de scrutin. Pentru contracandidatul sau, Radu Surugiu, au votat 496 de delegati.

Alegeri tensionate pentru sefia TNL. Mara Mares si Radu Surugiu au intrat in turul doi

Implicarea unor lideri ai partidului in lupta pentru postul de presedinte al tinerilor liberali a inflamat spiritele la Congresul Tineretului National Liberal TNL).

Mara Mares, ACUZATA de colegii liberali. De ce sunt nemultumiti tinerii din PNL

Inainte de alegerile pentru conducerea Tineretului Liberal, Mara Mares, una dintre candidati, este acuzata de tineri. in cursa pentru presedintia organizatiei liberale se afla Mara Mares, Glad Varg.

Mara Mares analizeaza oportunitatea reglementarii MBA-urilor prin legea educatiei nationale. Romania are nevoie de o reforma liberala a educatiei

Deputatul liberal Mara Mares a anuntat ca analizeaza oportunitatea reglemetarii MBA-urilor prin legea educatiei nationale, asa cum se intampla acum cu programele de masterat.

Presedintele Consiliului National Secuiesc: Dorim sa obtinem autonomia pe cale constitutionala

Presedintele reales al Consiliului National Secuiesc, Izsak Balazs, a declarat sambata, in cadrul Congresului CNS de la Targu Mures, ca organizatia are un statut de autonomie a tinutului secuiesc si ca doreste sa obtina autonomia pe cale constitutionala, nu prin compromisuri politice.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )