Libnet.ro
UNICEF

16:00

Implicarea politica este cea mai directa cale de a produce o schimbare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Implicarea politica este cea mai directa cale de a produce o schimbare

Presedintele Tineretului National Liberal TNL), deputatul Mara Mares, a declarat, astazi, la Alba Iulia, ca scopul sau si al colegilor sai este sa deschida partidul catre tineri si sa-i faca pe acestia sa inteleaga ca implicarea politica este cea mai directa cale de a produce o schimbare. continuă pe Ziarul Bursa

Care este cea mai buna forma de eliminare a stresului potrivit zodiei tale

Potrivit expertilor, semnul astral are un rol important in definirea personalitati, iar astfel zodia iti poate indica si care este cea mai buna metoda de a scapa de stres. Berbec - o zi libera.

Este cea mai recenta TEAPA de pe internet. Atentie la concursurile de pe Facebook. Riscati sa ramaneti fara bani in cont. Cum functioneaza totul

Reprezentantii companiei Blue Air anunta o tentativa de inselaciune, in mediul online, folosindu-se numele Blue Air. Atentie mare la ce distribuiti pe Facebook. 9888;Dragi pasageri9888; Pentru.

Un nou salt al euro: 4,6390 lei. Cea mai slaba cotatie din ultimii cinci ani

Euro continua sa creasca, in contextul scandalului legat de modificarea codului fiscal. Banca Nationala a Romaniei a stabilit, vineri, un curs de 4,6390 lei. Este cea mai mare valoare din ultimii cinci.

Revolutia fiscala ingenuncheaza leul. Euro a ajuns la cea mai mare cotatie din ultimii cinci ani

Euro a crescut in aceasta dimineata pe piata interbancara la 4,63 lei , fata de 4,59 lei, cat era ieri. **** Aceasta este cea mai mare cotatie din iulie 2012 pana in prezent. Se pare ca.

Samsung Galaxy S9 va renunta la cea mai asteptata functie

Samsung Galaxy S9 se afla deja in productie, iar urmatorul flagship al companiei e pe cale sa renunte la cea mai asteptata functie a telefonului. Acum un an, odata cu aparitia stirilor despre Galaxy S8, am inceput sa vorbim din ce in ce mai mult si despre posibilitatea aparitiei unui senzor de amprenta integrat in [].

Ponta, atac dur la Tudose, pe tema revolutiei fiscale: E cea mai discriminatorie decizie luata in Romania dupa 1989

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, miercuri, faptul ca trecerea contributiilor de la angajator la angajat este o masura antisociala si va conduce la cresterea inegalitatilor, catalogand-o cea mai discriminatorie decizie luata in Romania dupa 1989.

Laura Codruta Kovesi, la Viena: Cea mai mare provocare este acum, in Romania, pastrarea independentei magistratilor

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, in cadrul unui discurs sustinut la Viena, ca in acest moment, cea mai mare provocare in Romania este pastrarea independentei magistratilor.

Vitalie Sprinceana: Cea mai buna strategie de lichidare a nostalgiei dupa URSS este crearea unui stat social al bunastarii

Cea mai buna strategie de lichidare a nostalgiei dupa Uniunea Sovietica este crearea unui stat social al bunastarii. Discutia despre trecutul sovietic se afla in captivitatea dintre doua pozitii partizane si opuse: apologetii si cei care il condamna, lipsind alte abordari, a declarat sociologul Vitalie Sprinceana ladezbaterile publice Un veac de Revolutie Rusa: urmari si asteptari, organizate de IPN si Radio Moldova.

Apple a invins Samsung la vanzari in cea mai mare piata din lume

Desi Samsung a facut cateva glume foarte agresive pe marginea iPhone-urilor, se pare ca telefoane Apple se vand mai bine decat intreaga gama a sud coreenilor. Competitia dintre Apple si Samsung este una cunoscuta la nivel global. Exista si cateva procese intinse pe ultimul deceniu pentru a confirma faptul ca nu au cea mai buna [].

Ilie Bolojan despre modificarile la Codul Fiscal: Cea mai dura masura luata de un guvern impotriva administratiilor locale in ultimii 10 ani. Peste 6,9 miliarde lei nu vor mai ajunge la bugetele locale

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a declarat miercuri ca reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10% va afecta grav bugetele autoritatilor locale din Romania, fiind cea mai dura masura luata de un guvern impotriva administratiilor locale din Romania in ultimii 10 ani. Acesta a mai spus ca peste 6,9 miliarde lei nu vor mai ajunge anul viitor la bugetele locale din cauza acestei modificari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )