Libnet.ro
UNICEF

15:30

Gabriel Les (MApN), de Ziua Marinei Romane: Regiunea Marii Negre se transforma intr-un spatiu al tensiunilor, riscurilor, amenintarilor si agresiunilor de tip hibrid

B1 B1,
Gabriel Les (MApN), de Ziua Marinei Romane: Regiunea Marii Negre se transforma intr-un spatiu al tensiunilor, riscurilor, amenintarilor si agresiunilor de tip hibrid

Marea Neagra se transforma intr-un spatiu al tensiunilor si al riscurilor, al manifestarilor de tip hibrid, a afirmat Gabriel Les, ministrul Apararii Nationale, joi, in cadrul festivitatilor dedicate Zilei. continuă pe B1

Spectacol naval de amploare la Constanta, de Ziua Marinei Romane. Sunt asteptate 20.000 de persoane, la festivitati participa si presedintele Iohannis

Un spectacol naval de amploare incepe la ora 9. 55 loc la Constanta, de Ziua Marinei Romane, prezentat de mii de marinari militari, zeci de nave, aeronave si ambarcatiuni. Sunt asteptate 20. 000 de persoane, transmite Mediafax. La festivitatile de la malul Marii Negre participa si presedintele Klaus Iohannis.

Ziua Marinei Romane. Spectacol grandios organizat de Fortele Navale Romane - Galerie FOTO si VIDEO

Spectacolul naval grandios de Ziua Marinei Romane. UPDATE - Incident la Constanta, de Ziua Marinei Romane. Un marinar a lesinat UPDATE - Klaus Iohannis a decorat Bricul Mircea.

Ziua Marinei Romane. Spectacol grandios organizat de Fortele Navale Romane - Galerie FOTO si VIDEO

Ziua Marinei Romane, 15 august. Mii de marinari militari, zeci de nave, aeronave si ambarcatiuni participa la spectacolul organizat de Fortele Navale Romane de Ziua Marinei. Toate evenimentele organizate sunt.

Incident la Constanta, de Ziua Marinei Romane. Un militar a lesinat in dreptul lui Klaus Iohannis

Incident la Constanta, de Ziua Marinei Romane. Un marinar a lesinat in urma cu scurt timp. Spectacolul naval de amploare de Ziua Marinei Romane, prezentat de mii de marinari militari, zeci de nave,.

Un militar american a lesinat la Ziua Marinei Romane, chiar in dreptul lui Klaus Iohannis! Detalii de ultim moment (VIDEO)

Un militar din SUA, care participa la festivitatile de Ziua Marinei Romane de la Constanta, a acuzat o stare de rau, resimtindu-se din cauza caldurii. Tanarului i s-a facut rau, s-a dezechilibrat, iar mai m.

Klaus Iohannis, de Ziua Marinei Romane: Marea Neagra, proiect strategic pentru UE si NATO. Avem nevoie de o abordare cuprinzatoare, coerenta si coordonata la toate nivelurile politice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reafirmat, joi, la evenimentele de la Constanta care marcheaza Ziua Marinei Romane, unitatea europeana si a NATO. Totodata, seful statului a reiterat rolul esential pe care il are.

Premierul Dancila, de Ziua Marinei Romane: Marinarii romani ne aduc cinste prin implicarea lor in misiunile internationale. Modernizarea Fortelor Navale, o precoupare a Guvernului Romaniei

Premierul Viorica Dancila a transmis, joi, un mesaj de ziua Marinei Romane. Primul-ministru a reafirmat sprijinul echipei guvernamentale pentru construirea unei forte navale militare care sa sustina si sa.

Presedintele Iohannis participa, la Constanta, la festivitatile organizate de Ziua Marinei Romane

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane care vor avea loc la Constanta, scrie Agerpres. Potrivit agendei anuntate de Administratia Prezidentiala, seful statului va participa la festivitatile organizate la Comandamentul Flotei din Constanta, de la ora 9,55.

Klaus Iohannis va participa la festivitatile organizate de Ziua Marinei Romane, la Constanta

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane care vor avea loc la Constanta. Potrivit agendei sale, seful statului va participa la festivitatile.

Iohannis va participa la festivitatile organizate de Ziua Marinei Romane

Presedintele Klaus Iohannis participa, maine, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane care vor avea loc la Constanta.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )