Libnet.ro
UNICEF

20:32

Ce mesaj are Liviu Dragnea pentru marinari

Adevărul Adevărul,
Ce mesaj are Liviu Dragnea pentru marinari

De Ziua Marinei, liderul PSD Liviu Dragnea a postat un mesaj pe Facebook cu dedicatie pentru marinarii care serves tara pe navele aflate sub pavilion romanesc, precum si pe toti cei care activeaza in porturile noastre. continuă pe Adevărul

Ecaterina Andronescu cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia PSD

Ecaterina Andronescu, senator si fost ministru al Educatiei, cere demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru binele Romaniei si pentru binele PSD-ului. Mai mult, Andronescu vrea schimbarea actualului Guvern Dancila cu o echipa profesionista, care sa poate faca fata situatiei politice actuale.

Ecaterina Andronescu cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia partidului

Ecaterina Andronescu, senator si fost ministru al Educatiei, cere demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru binele Romaniei si pentru binele PSD-ului. Mai mult, Andronescu vrea schimbarea actualului Guvern Dancila cu o echipa profesionista, care sa poate faca fata situatiei politice actuale.

Anuntul SURPRINZATOR facut de Liviu Dragnea de Ziua Marinei! (FOTO)

Desi nu a fost prezent la ceremoniile oficiale desfasurate la Constanta, presedintele PSD Liviu Dragnea a tinut sa transmita un mesaj marinarilor, la ceas aniversar. Dragnea nu s-a folosit de canalele media.

LIVIU DRAGNEA, luat cu asalt dupa violentele jandarmilor din PIATA VICTORIEI: Ai pus-o de MINERIADA! Esti vinovat!

La scurt timp dupaviolentele de la protestul din Piata Victoriei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat opozitia, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare ca este responsabila pentru cele.

HAI SICTIR, COTOROANTO! ATAC dur la adresa Ecaterinei Andronescu, dupa ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea

Atac fara precedent la adresa PSD-istei Ecaterina Andronescu, dupa ce aceasta a cerut plecarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, gasindu-l vinovat pentru violentele din Piata.

Ecaterina Andronescu, declaratie dupa ce a cerut demisia lui Liviu Dragnea si a Vioricai Dancila: E un strigat de amaraciune

Ecaterina Andronescu a transmis, marti, o scrisoare deschisa in care cerea demisia lui Liviu Dragnea, a premierului Viorica Dancila si numirea unui nou Guvern PSD. Senatorul PSDa dat detalii despre ce a stat.

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, cere retragerea lui Liviu Dragnea de la sefia PSD

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a cerut, marti, intr-o scrisoare deschisa adresata membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea sa se retraga din fruntea partidului, altfel PSD va pierde guvernarea.

Ecaterina Andronescu ii cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Vioricai Dancila din fruntea Guvernului

Fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu ii cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. intr-o scrisoare deschisa, Andronescu cere si schimbarea actualului guvern, despre care spune ca este unul.

Ecaterina Andronescu cere, ntr-o scrisoare deschisa, demisia lui Liviu Dragnea de la sefia PSD si schimbarea Guvernului Dancila

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a cerut, marti, intr-o scrisoare deschisa adresata membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea sa se retraga din fruntea partidului, altfel PSD va pierde guvernarea. De asemenea, Andronescu sustine ca Guvernul Dancila trebuie schimbat. Se poate compara acest guvern cu guvernele anterioare ale PSD-ului? Se poate compara acest guvern cu guvernele Vacaroiu, Nastase sau Ponta? Nu, in niciun caz, scrie senatoarea PSD.

Victor Ponta il deconspira pe Liviu Dragnea: El a stat in spatele VIOLENTELOR din Piata Victoriei

Victor Ponta il acuza pe Liviu Drganea de violentele din Piata Victoriei. Fostul premier spune ca nu intamplatot toti liderii Guvernului PSd s-au aflat in concediu in perioada protestelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )