Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis va face o vizita oficiala in Italia pe 27 aprilie

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis va face o vizita oficiala in Italia pe 27 aprilie

Presedintele Klaus Iohannis va merge, pe 27 aprilie, intr-o vizita oficiala in Italia, unde exista cea mai mare comunitate de romani din afara granitelor Romaniei, pe agenda aflandu-se convorbiri cu omologul sau italian si cu premierul, dar si o intalnire cu romani stabiliti acolo. Surse politice au declarat, sambata, pentru Mediafax, ca presedintele Klaus Iohannis se va afla, pe 27 aprilie, la Roma, la invitatia presedintelui Italiei, Sergio Mattarella. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita oficiala pe 27 aprilie in Italia, acolo unde se va intalni si cu reprezentantii comunitatilor de romani

Presedintele Klaus Iohannis va merge, in 27 aprilie, intr-o vizita oficiala in Italia, la invitatia presedintelui Sergio Mattarella, potrivit unor surse politice citate de Mediafax. Pe agenda se afla convorbiri.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Italia pe 27 aprilie; intalniri cu Sergio Mattarella si cu romanii de acolo

Klaus Iohannis va merge intr-o vizita oficiala in Italia, pe 27 aprilie, unde exista cea mai mare comunitate de romani din afara granitelor Romaniei, pe agenda aflandu-se convorbiri cu omologul sau italian si cu premierul, dar si o intalnire cu romani.

Klau Iohannis, in vizita oficiala in Italia pe 27 aprilie; intalniri cu Sergio Mattarella si cu romanii de acolo

Klaus Iohannis va merge intr-o vizita oficiala in Italia, pe 27 aprilie, unde exista cea mai mare comunitate de romani din afara granitelor Romaniei, pe agenda aflandu-se convorbiri cu omologul sau italian si cu premierul, dar si o intalnire cu romani.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la TNB: Este o realizare exceptionala, mult asteptata si onoreaza pe deplin traditia stralucita a teatrului romanesc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a scris pe pagina personala de Facebook despre vizita pe care a avut-o la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti pe 16 aprilie, cu doua zile inainte de redeschidea.

Klaus Iohannis, dupa vizita la sediul TNB: Este o bijuterie, nu numai pentru Bucuresti ci pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, sediul Teatrului National I. Caragiale, care si-a finallizat lucrarile de reconditionare, seful statului afirmand ca este o realizare deosebit de frumoasa si o bijuterie nu numai pentru.

Klaus Iohannis, vizita oficiala in Italia

Presedintele Klaus Iohannis va merge, in 27 aprilie, intr-o vizita oficiala in Italia, unde exista cea mai mare comunitate de romani din afara granitelor Romaniei, pe agenda aflandu-se convorbiri cu omologul.

Klaus Iohannis a vizitat aproape o ora Teatrul National din Bucuresti - fotogalerie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vizitat cladirea Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, cu doua zile inainte de deschiderea oficiala a Salii Mari, care va avea parte si de premiera superproductiei insirte margarite, in regia lui Dan Puric. Dupa aproape o ora, presedintele s-a declarat multumit de ce a vazut si a promis ca revine cat de curand in calitate de spectator.

Cartea lui Klaus Iohannis starneste controverse

Cartea Pas cu Pas, semnata de presedintele Klaus Iohannis, ar fi fost montata131; de ca131;tre colectivul redactional al revistei Observatorul Cultural si are la baza un colaj de interviuri acordate de ca131;tre fostul primar al Sibiului, a declarat poetul Radu Vancu, in cadrul unei emisiuni televizate, infrmeaza Hotnews.

FOTO. Iohannis, dupa vizita la sediul TNB: E o bijuterie, nu numai pentru Bucuresti ci pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, sediul Teatrului National I. Caragiale, care si-a finallizat lucrarile de reconditionare, seful statului afirmand ca este o realizare deosebit de frumoasa si o bijuterie nu numai pentru Capitala ci si pentru Romania, relateaza Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis cheama partidele la consultari privind legislatia electorala si procedurile parlamentare de incuviintare a cererilor de urmarire penala

Presedintel Klaus Iohannis cheama luni, 20 aprilie, partidele in vederea unor consultari referitoare la stadiul legislatiei electorale, inclusiv cel al reglementarilor necesare asigurarii dreptului de vot al.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )