Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis, intrevedere cu presedintele Italiei: Sustinem Romania pentru intrarea in Schengen. Romanii din Peninsula trebuie sa participe la viata sociala si politica din aceasta tara

B1 B1,
Klaus Iohannis, intrevedere cu presedintele Italiei: Sustinem Romania pentru intrarea in Schengen. Romanii din Peninsula trebuie sa participe la viata sociala si politica din aceasta tara

Presedintele italian, Sergio Mattarella se afla in vizita oficiala in Romania. El a fost primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Cei doi presedinti au discutat despre problema migratiei,. continuă pe B1

Victor Ponta, urare pentru Klaus Iohannis: Ar trebui sa simta vinovat pentru cei din Colectiv

Fostul premier Victor Ponta i-a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis ca in fiecare zi de acum incolo sa se gandeasca la victimele de la Colectiv, pentru care trebuie sa se simta.

Presedintele Italiei, in vizita la Cotroceni. Iohannis: Schimburile comerciale la nivel record, anul trecut

Presedintele italian, Sergio Mattarella se afla in vizita oficiala in Romania. El a fost primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Cei doi presedinti au discutat despre problema migratiei, schimburile comerciale, aderarea la Schengen si Summitul NATO de la Varsovia.

Presedintele Italiei, primit la Palatul Cotroceni de catre Iohannis. Declaratie comuna, de la ora 12.00

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, astazi, la Palatul Cotroceni pe omologul sau italian, Sergio Mattarella, urmand sa aiba o declaratie comuna de presa.

Klaus Iohannis, despre masacrul din Orlando: in aceste momente dificile, Romania este alaturi de Statele Unite ale Americii

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a postat pe pagina sa oficiala de Facebook un mesaj de condoleante pentru familiile victimelor masacrului din Orlando, unde 50 de persoane au murit, iar alte 53 au fost.

Presedintele Klaus Iohannis va efectua o vizita de stat in Bulgaria

Pe 15 si 16 iunie, presedintele Klaus Iohannis va face o vizita in Bulgaria, a anuntat biroul de presa al presedintelui bulgar Rosen Plevneliev, relateaza BTA. Dezvoltarea schimburilor comerciale si.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, implineste 57 de ani

Klaus Iohannis isi sarbatoreste ziua de nastere. Presedintele implineste varsta de 57 de ani. Pe agenda publica a sefului statului figureaza un singur eveniment: primirea, la ora 17:00, la.

Klaus Iohannis, mesaj pentru elevii care sustin examenul de Bacalaureat: imi doresc ca fiecare dintre voi sa obtineti rezultate bune si foarte bune (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina persoanla de Facebook pentru elevii care sustin anul acesta examenul de Bacalaureat. Iohannis le ureaza tuturor elevilor inscrisi mult.

Liviu Dragnea, prezent la DNA, face aluzii la aniversarea lui Klaus Iohannis: Este un cadou pentru cineva. ii doresc ceea ce imi doreste si el mie (VIDEO)

35 La iesirea de la DNA, Liviu Dragnea a avut si o urare pentru presedintele Klaus Iohannis. ii doresc ceea ce imi doreste si el mie. Este o urare corecta si cinstita, a.

Seful SIE, indezirabil pentru presedinte. Klaus Iohannis i-ar fi cerut demisia lui Mihai Razvan Ungureanu printr-un sms (VIDEO)

Gest incredibil al sefului statului! Presedintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut sefului SIE, Mihai Razvan Ungureanu, sa-si dea demisia. Si nu oricum, ci printr-un SMS. Ungureanu ar fi devenit o persoana.

Klaus Iohannis, analiza dupa alegeri: Devine si mai evident ca noul Parlament trebuie sa evalueze foarte serios alegerile locale in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a facut o scurta analiza dupa alegerile locale din urma cu o saptamana. Seful statului sustine ca este nevoie ca, pe viitor, primarii sa fie alesi in doua turui de scrutin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2869 seconds )