Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante la moartea fostului presedinte Carlo Azeglio Ciampi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis, mesaj de condoleante la moartea fostului presedinte Carlo Azeglio Ciampi

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi omologului italian, Sergio Mattarella, un mesaj de condoleante, in urma decesului fostului sef de stat din Italia Carlo Azeglio Ciampi. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, la finalul summitului de la Bratislava: Nu s-a discutat despre o armata europeana si nici in viitorul apropiat nu se va intampla asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a tinut o scurta declaratie de presa la finalul summitului informal al Consiliului European de la Bratislava. Printre temele abordate de presedinte in fata jurnalistilor s-au.

Klaus Iohannis, la finalul summitului de la Bratislava: Nu s-a discutat despre o armata europeana si nici in viitorul apropiat nu se va intampla asa ceva (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut o scurta declaratie de presa la finalul summitului informal al Consiliului European de la Bratislava. Printre temele abordate de presedinte in fata jurnalistilor s-au.

Judecatoarea Iulia Cristina Tarcea este noua sefa a inaltei Curti de Casatie si Justitie. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, la 14 septembrie 2016, decretul pentru numirea judecatoarei Iulia-Cristina Tarcea in functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie, pe o.

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a judecatoarei Cristinei Tarcea la conducerea instantei supreme

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea judecatoarei Iulia-Cristina Tarcea in functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru o perioada de trei ani. Anuntul a fost facut de catre Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, la Bratislava: NATO este baza securitatii pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la finalul reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, ca Iohannis a amintit joi, intr-o declaratie la Palatul Cotroceni, ca, in.

Radu Banciu: Klaus Iohannis a reusit sa treaca un prag psihologic, a fost in 20 de vizite peste hotare, cheltuind peste 1 milion de euro (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre bilantul pe 8 luni a vizitelor externe facute de presedintele Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a reusit sa.

Klaus Iohannis: Ma bucur nespus de mult ca Orasul luminilor va face Romania sa straluceasca si mai mult peste hotare!

Klaus Iohannis felicita orasul Timisoara pentru desemnarea drept Capitala Culturala Europeana in 2021 si mentioneaza ca se bucura nespus de mult ca Orasul luminilor va face Romania sa straluceasca si mai mult peste hotare.

Timisoara este pentru mine un oras al libertatii. Ma bucur ca Orasul luminilor va face Romania sa straluceasca si mai mult peste hotare!. Klaus Iohannis saluta decizia juriului pentru desemnarea Capitalei Europene 2021

Presedintele Klaus Iohannis saluta desemnarea Timisoarei drept Capitala Europeana 2021. Seful statului lauda implicarea autoritatilor banatene, precizand ca nu este deloc usor sa se ajunga.

Klaus Iohannis felicita Timisoara pentru titlul de Capitala Culturala Europeana: Orasul luminilor va face Romania sa straluceasca si mai mult peste hotare

Presedintele Klaus Iohannis a feclitat, sambata, orasul Timisoara pentru desemnarea sa drept Capitala Culturala Europeana 2021. Seful statului a precizat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca orasul de pe Bega este un loc al multiculturalitatii si al deschiderii catre nou, in care diversitatea are farmecul sau aparte.

Klaus Iohannis: Nu se discuta despre o armata europeana

La finalul reuniunii informale a Consiliului European, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca discutiile din ultimele zile, care conturau ideea unei armate unice europene, nu incearca sa creeze o structura paralela cu NATO. De fapt, spune seful.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )