Libnet.ro
UNICEF

12:00

Presedintele Italiei, la intalnirea cu Iohannis: A venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen

B1 B1,
Presedintele Italiei, la intalnirea cu Iohannis: A venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen

Klaus Iohannis s-a intalnit luni, la Roma, cu omologul sau italian, Sergio Mattarella, care a afirmat ca a venit momentul ca Romania sa fie parte a spatiului Schengen. Cei doi presedinti au avut discutii pe te. continuă pe B1

Presedintele Italiei, in discutiile cu Iohannis: A venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen

Presedintele Italiei, Sergio Mattarella a afirmat, luni, la Roma, in cadrul intrevederii cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca a venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen, Iohannis lansand invitatia omologului sau italian de a vizita Romania, iar Mattarella spunand ca ii va da curs, potrivit Mediafax.

Presedintele Italiei, catre Iohannis: A venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen

Presedintele Italiei, Sergio Mattarella a afirmat, luni, la Roma, in cadrul intrevederii cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca a venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen, Iohannis lansand invitatia omologului sau italian de a vizita.

Presedintele Italiei: A venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen

Presedintele Italiei, Sergio Mattarella a afirmat, luni, la Roma, in cadrul intrevederii cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca a venit momentul ca Romania sa fie parte a Schengen, Iohannis lansand.

Iohannis i-a primit la Cotroceni pe elevii sotiei sale: A venit momentul ca tinerii sa fie reprezentanti de actuala clasa politica

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, astazi, la Cotroceni pe elevii de la Liceul din Sibiu, unde sotia sa, Carmen Iohannis, preda limba engleza.

Iohannis: A venit momentul ca tinerii sa se simta reprezentati de actuala clasa politica

Presedintele Klaus Iohannis a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat tinerilor insotit de o fotografie in care apare impreuna cu sotia sa si un grup de elevi.

Presedintele Klaus Iohannis, primit Palatul Quirinale din Roma de presedintele Italiei, Sergio Mattarella

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, la Palatul Quirinale din Roma, de presedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella. Cei doi sefi de stat au discutat despre aderarea la spatiul Schengen,.

Monica Gabor a venit in Romania si si-a revazut fetita! Iata cu ce ocazie!

Monica Gabor a revenit in Romania si a oferit o aparitie surpriza la primul vernisaj al fiicei sale. Irina si-a expus tablourile, iar parintii ei, Monica si Irinel Columbeanu, i-au fost alaturi. Iata ce s-a intamplat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )