Libnet.ro
UNICEF

16:15

Presedintele Italiei, primit la Palatul Cotroceni de catre Iohannis. Declaratie comuna, de la ora 12.00

Adevărul Adevărul,
Presedintele Italiei, primit la Palatul Cotroceni de catre Iohannis. Declaratie comuna, de la ora 12.00

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, astazi, la Palatul Cotroceni pe omologul sau italian, Sergio Mattarella, urmand sa aiba o declaratie comuna de presa. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, intrevedere cu presedintele Italiei: Sustinem Romania pentru intrarea in Schengen. Romanii din Peninsula trebuie sa participe la viata sociala si politica din aceasta tara

Presedintele italian, Sergio Mattarella se afla in vizita oficiala in Romania. El a fost primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Cei doi presedinti au discutat despre problema migratiei,.

Presedintele Italiei, in vizita la Cotroceni. Iohannis: Schimburile comerciale la nivel record, anul trecut

Presedintele italian, Sergio Mattarella se afla in vizita oficiala in Romania. El a fost primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Cei doi presedinti au discutat despre problema migratiei, schimburile comerciale, aderarea la Schengen si Summitul NATO de la Varsovia.

Defrisari ilegale in centrul Capitalei, la doi pasi de Palatul Cotroceni

Defrisare masiva in centrul Capitalei, la doi pasi de Palatul Cotroceni. Zeci de arbori au fost taiati de noul proprietar al unui teren retrocedat in zona Razoare. Activistii de mediu sustin ca.

Senator PNL catre Iohannis: Badica Iohan, daca esti teleghidat, mai esti integru?

Razboiul din PNL continua. in asteptarea excluderii din PNL, senatorul Cristian Bodea lanseaza atacuri si impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Bodea il ironizeaza pe seful statului pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )