Libnet.ro
UNICEF

18:30

Presedintele Klaus Iohannis pleaca luni si marti intr-o vizita oficiala in Italia

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis pleaca luni si marti intr-o vizita oficiala in Italia

Presedintele Klaus Iohannis pleaca, luni, intr-o vizita oficiala de doua zile in Italia, unde va avea intalniri cu presedintele Sergio Mattarella, cu presedintele Consiliului de Ministri, Matteo Renzi, cu presedintele Senatului dar si cu reprezentantii diasporei si cu studenti romani din Italia. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis pleaca, luni, intr-o vizita oficiala in Italia

Presedintele Klaus Iohannis va pleca, luni, intr-o vizita oficiala de doua zile in Italia, unde se va intalni cu presedintele Sergio Mattarella, cu presedintele Consiliului de Ministri, Matteo Renzi, cu presedintele Senatului dar si cu reprezentantii diasporei si cu studenti romani din Italia, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis incepe luni o vizita de doua zile in Italia

Presedintele Klaus Iohannis va incepe luni o vizita oficiala de doua zile in Italia, unde va avea intalniri cu numerossi oficiali, dar si cu si cu reprezentantii diasporei si cu studenti romani din.

Dincolo de Stiri: Presedintele Klaus Iohannis si consultarile cu partidele

Cristina Topescu a prezentat, in editia de sambata a emisiunii Dincolo de stiri, declaratia analistului Emil Hurezeanu care, invitat la un post de televiziune, a afirmat despre presedintele Iohannis ca este.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind reforma in domeniul sanatatii

Presedintele Romaniei a semnat joi, 23 aprilie, cinci decrete, anunta site-ul Administratia Prezidentiale. Printre decretele semnate de presedinte se numara cel cu privire la reforma in domeniul sanatatii.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Italia, luni si marti

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, luni si marti, o vizita oficiala in Republica Italiana, el urmand sa fie primit de catre presedintele si premierul italian, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Italia luni si marti. Seful statului va fi primit de presedintele si premierul italian

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita oficiala in Italia luni si marti, seful statului avand programate intalniri cu omologul sau italian, premierul Matteo Renzi, presedintele Senatului si reprezentanti ai comunitatii romanesti.

Iohannis pleaca astazi la Bruxelles, la un summit pe tema imigratiei pe Marea Mediterana

Presedintele Klaus Iohannis va pleca astazi la Bruxelles, pentru a participa la un summit extraordinar pe tema imigratiei pe Marea Mediterana. intalnirea a fost convocata de presedintele Consiliului European,.

Klaus Iohannis si primele esecuri: Ni s-a spus ca are nevoie de o luna, de 100 de zile, ca are alt stil de a face politica. Bine. Cat sa-i mai dam? Sase luni? Un an? Cinci?

Jurnalistul Liviu Avram face un top al greselilor facute de presedintele Klaus Iohannis de la instalarea la Cotroceni. Avram spune ca poporul a fost ingaduitor cu Iohannis si i-a acordat mai mult de o luna,.

Klaus Iohannis a semnat demisia Tatianei Niculescu Bran

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru eliberarea din functia de consilier prezidential Tatiana Niculescu Bran, dupa ce aceasta a anuntat, marti, ca demisioneaza, informeaza Administratia Prezidentiala.

Marea dezamagire, de Klaus Iohannis: Presedintele a inceput sa piarda procentele mari de incredere primite in campania electorala

Romania lucrului bine facut pe care o anunta presedintele Klaus Iohannis pare sa se anuleze in conditiile in care tot mai multe persoane sunt dezamagite de prestatia acestuia. Grupurile si aliantele .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )