Libnet.ro
UNICEF

20:02

intalnire de gradul ZERO: Iubita lui Radu Mazare, in vizita la Penitenciarul Rahova. Prima declaratie despre COPIL!

B1 B1,
intalnire de gradul ZERO: Iubita lui Radu Mazare, in vizita la Penitenciarul Rahova. Prima declaratie despre COPIL!

Roxana Mihalache, viitoarea sotie a lui Radu Mazare, a venit, joi, la Penitenciarul Rahova, si a marturisit ca nu se astepta sa fie ceruta in casatorie, potrivit Libertatea. continuă pe B1

VIDEO intalnire de gradul zero in Parcul National Retezat. Ce reactie a avut ciurda uriasa de mistreti la vederea oamenilor

Imagini inedite au fost surprinse de rangerii din Parcul National Retezat, pe munte. Ele arata cum a reactionat o ciurda de porci mistreti deranjata de la masa.

Viitoarea sotie a lui Radu Mazare, declaratii la Penitenciarul Rahova: Nu ma asteptam sa ma ceara. Pentru dragoste, orice obstacol e trecut

Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazare,viitoarea sotie a lui Radu Mazare, a declarat, dupa ce l-a vizitat la Rahova, ca nu a discutat inca nimic despre nunta un fostul edil al Constantei. Aceasta a mai spus ca Mazare coase si calca fete de perna si cearceafuri.

Radu Mazare nu se mai insoara. Ce s-a intamplat intre timp cu nunta care trebuia sa aiba loc la Rahova

Radu Mazare ramane burlac! Fostul edil al Constantei ramane neinsurat de ziua lui, desi planurile erau facute. Mazare visa sa-si uneasca destinul cu cel al Roxanei Mihalache in data de 5 iulie, zi in care se si sarbatorea, insa acest lucru nu va fi posibil. Piedicile in drumul spre fericire sunt chiar actele. Radu Mazare .

Viitoarea sotie a lui Radu Mazare, dezvaluiri la Penitenciarul Rahova. Ce a spus despre luna de miere

Roxana Mihalache, viitoarea sotie a lui Radu Mazare, a facut dezvaluiri, joi, la Penitenciarul Rahova, despre luna de miere, viata lor in Madagascar si cererea in casatorie. De asemenea, Mihalache a spus ca in fosta locatie unde Mazare si-a gasit linistea cei doi nu au avut probleme, mentionand ca fostul edil nu a fost .

Cine este Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazare. Aparitiile extravagante, strans legate de cercurile mondene in care se invarte

Lizeta Haralambie este cunoscuta ca fiind avocata lui Radu Mazare. De la prima aparitie publica nu titualura sa a atras atentia tuturor, ci felul in care se imbraca aceasta. Postarile sale din mediul online o arata ca fiind o impatimita a lumii mondene, de unde stilul extravagant. Lizeta Haralambie: aparitii ametitoare din lumea mondena Lizata .

Visul lui Radu Mazare, naruit: Casatoria fostului edil al Constantei, amanata (VIDEO)

Vesti proaste pentru fostul primar al Constantei. Casatoria pe care Radu Mazare planificase s-o faca in penitenciar se amana din cauza procedurilor birocratice. Astfel, visul lui Radu Mazare de a se casatori.

RADU MAZARE, IN INSTANTA: in Madagascar, am fost amenintat de un procuror

Fostul primar Radu Mazare a declarat, astazi, in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, ca a fost adus cu forta in Romania, fiind amenintat de un procuror si un politist din Madagascar.

Radu Mazare asteapta unda verde de la Primarie ca sa se casatoreasca in 10 iulie

Radu Mazare, incarcerat la Penitenciarul Rahova, vrea sa se casatoreasca in 10 iulie si asteapta un raspuns de la oficialii Primariei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele, spune Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei.

Planul lui Radu Mazare de a se casatori de ziua lui, dat peste cap

Radu Mazare nu se va casatori de ziua lui, asa cum ar fi vrut, deoarece actele necesare nu vor fi gata la timp. Acum, fostul edil vrea sa se casatoreasca in 10 iulie si asteapta un raspuns de la oficialii Primariei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele.

Radu Mazare sustine ca a fost adus cu forta in Romania: Am fost amenintat de un procuror si un politist

Fostul edil al Constantei, Radu Mazare, a declarat in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie ca a fost adus cu forta in Romania, fiind amenintat cu copiii ca sa isi dea acordul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )