Libnet.ro
UNICEF

14:47

Primele imagini cu Radu Mazare. A urcat in avion in Franta si este in zbor spre Romania FOTO

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu Radu Mazare. A urcat in avion in Franta si este in zbor spre Romania FOTO

Avem primele fotografii cu Radu Mazare, fostul primar al Constantei care este adus astazi in tara, dupa fuga din Madagascar. Mazare are de executat noua ani de inchisoare si a fost prins recent in. continuă pe Antena3

Primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Cum a aparut la aeroport. Duba l-a luat direct de pe pista

Au aparut primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Avionul care l-a transportat pe fostul primar al municipiului Constanta a aterizat, luni seara, pe Aeroportul Otopeni. Radu Mazare a fost asteptat pe pista de o duba a Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a fost preluat si dus direct la Penitenciarul Rahova. Fostul edil are de ispasit [] .

PRIMELE IMAGINI cu Radu Mazare in avionul cu care este adus in Romania (FOTO)

Au aparut primele imagini cu Radu Mazare in avionul cu care este adus in Romania, dupa extradarea din Madagascar. Dupa o escala la Paris, fostul edil a fost imbarcat intr-un avion TAROM cu destinatia.

Primele fotografii cu Radu Mazare. Fostul primar al Constantei este in drum spre Romania

Fostul primar al Constantei Radu Mazare este in zbor spre Romania, de la Paris, potrivit primelor imagini surprinse cu acesta chiar in avion. Mazare este extradat din Madagascar, acolo unde fugise pentru a scapa.

Radu Mazare a fost urcat in avion. Cand ajunge in Romania

Franta a refuzat cererea de azil politic facuta de Radu Mazare. Fostul primar a fost urcat in avionul Airbus A318 in jurul orei 16. Cursa RO 384 Paris Bucuresti aterizeazala 20. 10 pe Aeroportul.

VIDEO. Avionul cu Radu Mazare a aterizat. Primele imagini de pe Aeroportul Otopeni

Avem primele fotografii cu Radu Mazare, fostul primar al Constantei care este adus astazi in tara, dupa fuga din Madagascar. Mazare are de executat noua ani de inchisoare si a fost prins recent in.

Avocatii lui Radu Mazare incearca sa opreasca extradarea. Fostul edil a refuzat sa urce in avion

Radu Mazare nu accepta ideea ca ar putea ajunge iar pe mana Justitiei din Romania, asa ca incearca pe toate caile sa opreasca extradarea. A cerut azil politic chiar si in Franta si a refuzat sa se urce in avion. Probabil ca vestile ajung mai greu pana in Madagascar, dar Radu Mazare ar fi trebuit [] .

Franta refuza cererea de azil politic facuta de Radu Mazare. Fostul primar al Constantei nu vrea sa se urce in avion

UPDATE: Radu Mazare ar intentiona sa ceara azil politic in Franta. Fostul primar al Constantei le-ar fi transmis acest lucru politistilor care il insotesc, in timpul zborului dinspre.

Radu Mazare, dus cu duba la Penitenciarul Rahova: PRIMELE IMAGINI cu fostul edil la revenirea in Romania (VIDEO)

50Radu Mazare a fost dus cu duba la Penitenciarul Rahova. 00De la aeroport, Radu Mazare va fi preluat de reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor si dus la.

Prima fotografie cu Radu Mazare. A fost pozat in avion, in timp ce era adus in tara

A aparut prima fotografie cu Radu Mazare in drum spre Romania. Fostul primar al municipiului Constanta a fost pozat in avion, in timp ce era adus in tara sub escorta. Mazare are de ispasit o pedeapsa de 9 ani de inchisoare cu executare, primita in urma judecarii Dosarului retrocedarilor ilegale de terenuri. Fostul edil fugise [] .

Radu Mazare se indreapta spre Romania: Avionul in care se afla fostul primar a decolat de la Paris

Avionul cu care Radu Mazare este adus in Romania a decolat luni de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, in jurul orei 17. 40, ora Romaniei. Aeronava in care se afla fostul primar al Constantei ar.

ştiri din Politica

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2736 seconds )