Libnet.ro
UNICEF

10:15

Radu Mazare, in carantina timp de 21 de zile in Penitenciarul Rahova

Antena3 Antena3,
Radu Mazare, in carantina timp de 21 de zile in Penitenciarul Rahova

Avem primele fotografii cu Radu Mazare, fostul primar al Constantei care este adus astazi in tara, dupa fuga din Madagascar. Mazare are de executat noua ani de inchisoare si a fost prins recent in. continuă pe Antena3

Radu Mazare, dus cu duba la Penitenciarul Rahova: PRIMELE IMAGINI cu fostul edil la revenirea in Romania (VIDEO)

50Radu Mazare a fost dus cu duba la Penitenciarul Rahova. 00De la aeroport, Radu Mazare va fi preluat de reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor si dus la.

VIDEO. Radu Mazare a ajuns la Penitenciarul Rahova

Avem primele fotografii cu Radu Mazare, fostul primar al Constantei care este adus astazi in tara, dupa fuga din Madagascar. Mazare are de executat noua ani de inchisoare si a fost prins recent in.

Primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Cum a aparut la aeroport. Duba l-a luat direct de pe pista

Au aparut primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Avionul care l-a transportat pe fostul primar al municipiului Constanta a aterizat, luni seara, pe Aeroportul Otopeni. Radu Mazare a fost asteptat pe pista de o duba a Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a fost preluat si dus direct la Penitenciarul Rahova. Fostul edil are de ispasit [] .

Politia Romana nu confirma evadarea lui Radu Mazare din inchisoarea din Madagascar

Politia Romana nu confirma zvonurile privind evadarea lui Radu Mazare din inchisoarea din Madagascar. in referire la aspectele aparute in spatiul public, cu privire la evadarea persoanei urmarite internat.

UPDATE Avionul care l-a adus pe Radu Mazare in Romania a aterizat cu o intarziere de aproximativ 20 de minute / Fostul primar, condamnat la 9 ani de inchisoare, a ajuns la Rahova

Avionul lui Radu Mazare a aterizat luni seara pe Aeroportul Otopeni, la 20. 32, dupa ce a facut o bucla in aer, cel mai probabil din cauza Codului Portocaliu de ploi care a fost valabil pana la 20. 30 pentru municipiul Bucuresti. Fostul primar a fost preluat de o duba direct de pe pista si dus la Penitenciarul Rahova.

Prima fotografie cu Radu Mazare. A fost pozat in avion, in timp ce era adus in tara

A aparut prima fotografie cu Radu Mazare in drum spre Romania. Fostul primar al municipiului Constanta a fost pozat in avion, in timp ce era adus in tara sub escorta. Mazare are de ispasit o pedeapsa de 9 ani de inchisoare cu executare, primita in urma judecarii Dosarului retrocedarilor ilegale de terenuri. Fostul edil fugise [] .

Fratele lui Radu Mazare, dezvaluiri la Antena 3. La inchisoare erau niste conditii absolut inumane. A stat intr-o camera de 45 de persoane, fara paturi, cu o singura toaleta

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a facut sambata dezvaluiri incredibile la Antena 3. Am vorbit cu el ultima oara acum doua zile. El este in lupta cu sistemul inca din anul 2005 si lucrul asta.

Politia Romana, dupa ce RTV a anuntat ca Radu Mazare a evadat: Nu s-a primit nicio informare oficiala in acest sens

Politia Romana a trasmis vineri seara, intr-un comunicat, ca nu a primit nicio informatie oficiala cu privire la o posibila evadare a lui Radu Mazare. Reactia institutiei vine dupa ce postul Romania TV a difuzat informatia ca fostul primar al Constantei, retinut in Madagascar, ar fi evadat, cu cateva zile inainte de a fi extradat.

Radu Mazare a aterizat direct in arest

Avionul care il aduce pe Radu Mazare in tara, a aterizat pe Aeroportul Otopeni in urma cu putin timp.

FRATELE LUI RADU MAZARE DESPRE CEI CARE SE BUCURA DE SITUATIA FOSTULUI PRIMAR: Sa aiba parte de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv

Fratele lui Radu Mazare, Alexandru Mazare, a afirmat astazi, referindu-se la cei care se bucura de situatia fostului primar, ca se roaga ca toti acesti oameni sa aiba parte in viata lor de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2773 seconds )