Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Mazare, dezvaluiri despre conditiile din inchisoarea din Madagascar: Stateam in genunchi si cu mainile la ceafa

Antena3 Antena3,
Radu Mazare, dezvaluiri despre conditiile din inchisoarea din Madagascar: Stateam in genunchi si cu mainile la ceafa

Fostul primar al Constantei Radu Mazare face dezvaluiri despre conditiile din inchisoarea in care a stat in Madagascar. intr-o declaratie trimisa prin intermediul avocatului sau, Mazare descrie succint. continuă pe Antena3

Radu Mazare, dezvaluiri despre judecatorul care l-a condamnat la inchisoare: Celebrul si temutul Ionut Matei, cunoscut ca un apropiat si un bun executant al sistemului securist reinviat in ultimii ani in Romania

Radu Mazare anunta ca da statul roman in judecata la CEDO. Toate considerentele de condamnare sunt clar impotriva jurisprudentei si deciziilor CEDO de pana acum, dar sigur ca pana voi.

Fratele lui Radu Mazare, dezvaluiri la Antena 3. La inchisoare erau niste conditii absolut inumane. A stat intr-o camera de 45 de persoane, fara paturi, cu o singura toaleta

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a facut sambata dezvaluiri incredibile la Antena 3. Am vorbit cu el ultima oara acum doua zile. El este in lupta cu sistemul inca din anul 2005 si lucrul asta.

Radu Mazare, de la faraonul Constantei, la fugarul din Madagascar. Epopeea unui primar corupt si modern

Politia Romana a dat asigurari ca Radu Mazare nu a evadat din inchisoarea din Madagascar in care se afla retinut. Pe 20 mai ar urma sa fie adus in tara de o echipa special formata din politisti. Astfel, va fi pusa in aplicare solicitarea de extradare facuta de Romania. Sunt dezmintite, deocamdata, zvonurile prezentate de [] .

Radu Mazare, filmat pe Aeroportul din Paris - VIDEO

Radu Mazare a fostfilmat pe Aeroportul din Paris. Fostul primar al Constantei a fost adus pe pista aeroportului Charles de Gaulle din Paris cu 70 de minute inainte de decolarea avionului catre.

Radu Mazare: Dupa ce am facut puscarie in Madagascar, unde 1.400 de oameni stateam in genunchi si cu mainile la ceafa, ma voi descurca onorabil si demn in puscariile din Romania

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, extradat din Madagascar pentru a ispasi pedeapsa de 9 ani de inchisoare, sustine ca decizia de condamnare este absolut nedreapta si revoltatoare, dar ca se va descurca onorabil si demn in puscariile din Romania. El povesteste si despre conditiile din inchisoarea din Madagascar, dar si despre lucrurile bune pe care le-a facut, intre care reconstruirea statiunii Mamaia, pe care a scos-o din praf, ruine si anonimat. Amintirile si iubirea nu mi le poate lua nimeni!, mai spune fostul primar al Constantei, intr-o scrisoare publica transmisa marti, la o zi de la aducereasa sub escorta in Romania.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea in tara a fostului primar: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea acestuia: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport. Eu nu inteleg de ce autoritatile din Romania sunt asa convinse ca Madagascarul va face extradarea

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune. Acesta a adaugat ca nu trebuie sa ne grabim cu extradarea, pentru ca se face in urma unei decizii definitive a unui judecator.

RADU MAZARE NU SCAPA DE EXECUTAREA PEDEPSEI Din resortul din Madagascar, direct in inchisoare

Radu Mazare isi va executa pedeapsa definitiva de 9 ani de inchisoare intr-un loc de detentie din tara noastra. Fostul primar al municipiului Constanta se afla in custodia Politiei Romane, care urma sa il aduca aseara in tara, pe baza acordului de extradare aprobat de autoritatile din Madagascar in 14 mai 2019. Pana la inchiderea editiei, Mazare nu sosise inca in Romania.

Cum arata casa in care a locuit Radu Mazare in Madagascar

Radu Mazare a cumparat cateva plaje in Madagascar. Se pare ca pretul a fost unul extrem de mic. Fostul edil de Constanta ar fi platit cate un euro pentru fiecare metru patrat de plaja cumparat in.

Radu Mazare, dus la audieri. Ce masuri speciale au luat jandarmii cand a ajuns la iCCJ

Radu Mazare a fost scos din penitenciar si dus la iCCJ, acolo unde trebuie sa fie prezent pentru confirmarea unui mandat de arestare emis pe numele sau. S-au luat, insa, masuri speciale pentru ca fostul primar al Constantei sa nu fie filmat sau fotografiat. ACTUALIZARE: Instanta Suprema a confirmat mandatul de arestare preventiva emis pe [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )