Libnet.ro
UNICEF

20:00

Radu Mazare, transferat temporar la Penitenciarul Poarta Alba: Fostul primar va fi audiat de procurorii din DNA Constanta, fiind acuzat de complicitate la abuz in serviciu

B1 B1,
Radu Mazare, transferat temporar la Penitenciarul Poarta Alba: Fostul primar va fi audiat de procurorii din DNA Constanta, fiind acuzat de complicitate la abuz in serviciu

Radu Mazare a fost transferat temporar, luni, la Penitenciarul Poarta Alba, in conditiile in care urmeaza sa fie audiat, intr-un dosar, de DNA Constanta, motiv pentru care trebuie sa fie aproape de institutia. continuă pe B1

Radu Mazare - transferat, temporar, la Penitenciarul Poarta Alba

Fostul primar al Constantei Radu Mazare a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Poarta Alba, avand in vedere ca acesta trebuie sa se prezinte in fata organelor judiciare, au declarat, astazi, pentru Agerpres, surse din ANP.

Radu Mazare, incarcerat la Penitenciarul Rahova, inculpat in trei dosare penale pentru vanzarea subevaluata a unor terenuri din Mamaia. intr-un al patrulea dosar a fost inceputa urmarirea penala

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispaseste 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor, a fost inculpat de procurorii anticoruptie in trei dosare penale, pentru vanzarea subevaluata sau fara licitatie publica a mai multor terenuri de pe lacul Siutghiol, a anuntat miercuri DNA. intr-un al patrulea dosar a fost inceputa urmarirea penala impotriva lui Mazare, iar alaturi de el sunt cercetati 29 de functionari din Primaria Constanta. Si actualul primar al Constantei, Decebal Fagadau, este inculpat intr-unul dintre dosare.

Radu Mazare, mutat de la Penitenciarul Rahova

Radu Mazare, fostul primar al municipiului Constanta, a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Poarta Alba. Acesta urmeaza sa fie audiat intr-un dosar al DNA Constanta si trebuie sa fie mai.

Radu Mazare, audiat intr-un nou dosar. Cum arata acum fostul primar al Constantei

Radu Mazare a fost miercuri in fata procurorilor DNA Constanta. Pentru aceasta intalnire cu procurorii, Mazare a fost mutat, temporar, de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Poarta Alba. Procurorii.

Radu Mazare, din nou la malul marii. Fostul primar a ajuns la sediul DNA Constanta

Fostul primar al Constantei a fost adus miercuri, 3 iulie, cu duba penitenciarului Poarta Alba, la sediul DNA Constanta. Este audiat in mai multe dosare penale.

Radu Mazare a fost transferat intr-un penitenciar din Constanta, pentru o audiere intr-un alt dosar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost adus la DNA Constanta pentru a fi audiat intr-un dosar privind construirea unui hotel pe plaja din Mamaia. in acelasi dosar mai sunt cercetati si actualul edil, Decebal Fagadau, dar si alti actuali sau fosti angajati ai Primariei Constanta.

Dezvaluiri despre Radu Mazare din inchisoare. A devenit baiat de casa. Ce spune viitoarea lui nevasta despre el

Viitoarea sotie a lui Radu Mazare l-a vizitat pe fostul edil in Penitenciarul Rahova, iar ulterior a anuntat ca acesta a primit permisiunea de a-si petrece ziua de nastere cu familia, pe 5 iulie 2019. Roxana Mihalache a facut noi dezvaluiri despre viata pe care o duce iubitul ei in puscarie. Dezvaluiri despre Radu Mazare .

Cu ce se ocupa Radu Mazare in penitenciar. Iubita fostului primar: Trage la masina si calca cearceafuri, fete de perna. S-a ingrasat un pic

Logodnica lui Radu Mazare, Roxana Mihalache, l-a vizitat, sambata, pe fostul edil al Constantei, la Penitenciarul Rahova. La iesire, aceasta a declarat ca lui Mazare i-a fost aprobata cererea de a-si petrece zi.

Activitatile lui Radu Mazare in puscarie: Se pregateste sa fie nas, coase la masina si calca cearsafuri

Roxana Mihalache, logodnica lui Radu Mazare, a anuntat, sambata, dupa vizita la Penitenciarul Rahova, ca solicitarea fostului primar de a-si petrece ziua de nastere, care e pe 5 iulie, cu familia a fost aprobata, astfel ca vor sta cu totii la masa atunci. Pana atunci, fostul edil isi omoara timpul cu activitati recreative.

Primarul Constantei, Decebal Fagadau, inculpat intr-un dosar penal alaturi de Radu Mazare

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost adus miercuri, 3 iulie, la sediul DNA Constanta. Procurorii il cerceteaza in alte dosare penale pentru fapte de coruptie. intr-unul dintre acestea este inculpat alaturi de actualul primar, Decebal Fagadau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )