Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan: Statul roman nu a avut niciun merit in aducerea lui Radu Mazare acasa (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: Statul roman nu a avut niciun merit in aducerea lui Radu Mazare acasa (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca autoritatile romane nu au niciun. continuă pe B1

RARES BOGDAN: Vrem ca pensiile speciale sa fie taiate

Rares Bogdan a sustinut la Bucuresti un discurs pentru alegerile europarlamentare in care a dezbatut situatia tarii noastre, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Rares Bogdan spune ca l-au sunat trei sefi din Jandarmerie sa-si ceara scuze pentru amendarea unui adolescent la Mures si pentru protestatarii bagati in duba

Candidatul PNL aflat pe primul loc pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, Rares Bogdan, sustine ca l-au sunat trei sefi din Jandarmerie sa-si ceara scuze pentru ca seful Jandarmeriei Mures a amendat un adolescent cu 3. 000 de lei pentru ca protesta si pentru ca jandarmii din Topoloveni au bagat protestatarii anti-PSD in duba.

Rares Bogdan, la mitingul PNL din Piata Victoriei: A venit vremea sa eliberam Romania de bolsevicii lui Dragnea (VIDEO)

Peste 60. 000 de persoane au participat sambata dimineata la mitingul PNL organizat in Piata Victoriei din Capitala. La aceasta manifestare, Rares Bogdan, primul loc pe lista PNL pentru alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )