Libnet.ro
UNICEF

17:30

Viorica Dancila, despre extradarea lui Radu Mazare: Justitia si-a facut datoria foarte prompt. Statul de drept functioneaza (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, despre extradarea lui Radu Mazare: Justitia si-a facut datoria foarte prompt. Statul de drept functioneaza (VIDEO)

Extradarea atat de rapida a lui Radu Mazare din Madagascar demonstreaza ca justitia chiar isi face treaba, iar statul de drept functioneaza in Romania, a declarat premierul Viorica. continuă pe B1

Mircea Badea, despre extradarea lui Radu Mazare: Singurul lucru important este cum s-a facut

Mircea Badea a vorbit luni, in emisiunea in Gura Presei, despre extradarea lui Radu Mazare. Realizatorul Antena 3 apreciaza ca nu este nimic spectaculos in ceea ce priveste venirea in Romania a lui Radu.

VIDEO Dancila, despre extradarea lui Mazare: Justitia si-a facut datoria foarte prompt. Statul de drept functioneaza

Premierul Viorica Dancila a declarat, privitor la extradarea lui Radu Mazare, ca justitia si-a facut prompt datoria, precizand ca a fost la curent cu intreg procesul de aducere a fostului edil in tara din Madagascar.

Viorica Dancila, primele declaratii despre aducerea in tara a lui Radu Mazare: Justitia si-a facut datoria. Vorbim despre un gest de normalitate

Premierul Viorica Dancila a facut primele declaratii referitoare la aducerea in tara a lui Radu Mazare. Dancila a spus caJustitia trebuie sa isi faca datoria. Si-a facut datoria chiar.

Viorica Dancila, despre metrul de autostrada din Moldova: Aceste campanii pentru imaginea publica... A adus plus valoare pentru zona respectiva?

Premierul Viorica Dancila a facut marti o vizita de lucru in judetul Suceava. in acest context, sefa Guvernului a fost intrebata daca va merge sa vada metrul de autostrada construit in semn de protest de.

Victor Ponta, despre extradarea lui Radu Mazare: Domnul Dragnea, exact ca in Narcos, de fiecare data cand se apropie politia de el da pe cate unul din camarazi

Fostul premier Victor Ponta a sustinut ca nu ar fi fost prea bun prieten cu Radu Mazare, dar tot nu se bucura de raul fostului coleg de partid. in schimb, acesta l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca ar fi in spatele.

Dancila despre decizia judecatorilor in dosarul lui Dragnea: Sper ca justitia sa aplice corect si sa nu fie o judecata politica

Premierul Viorica Dancila, aflat[ ]n vizit[ ]n judeul Vaslui, a facut precizari in legatura cu pronuntarea sentintei in dosarul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este inculpat.

Dancila, despre decizia judecatorilor in dosarul lui Dragnea: Sper ca justitia sa aplice corect si sa nu fie o judecata politica

Premierul Viorica Dancila, aflat[ ]n vizit[ ]n judeul Vaslui, a facut precizari in legatura cu pronuntarea sentintei in dosarul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este inculpat.

Ce spunea Elan Schwartzenberg, in EXCLUSIVITATE pentru B1 TV, despre complexul lui Radu Mazare din Madagascar: Am acceptat achizitia si constructia resortului / Se afla pe proprietatea mea! M-am gandit sa ma duc sa-l arestez! (VIDEO)

Elan Schwartzenberg a declarat, intr-un interviu din februarie 2018 pentru B1 TV, ca resortul de lux in care statea, la acea vreme, Radu Mazare in Madagascar, era, de fapt, al lui. Omul de afaceri a precizat,.

Alina Mungiu Pippidi, despre aducerea lui Radu Mazare in tara: Cred ca e o lectie foarte buna pentru sceptici care isi imagineaza ca totul e o vasta conspiratie (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi a declarat, luni, invitata in studioul Stirilor B1 TV, ca aducerea lui Radu Mazare in Romania este o lectie foarte buna pentru sceptici. Cred ca e o lectie.

Dancila, reactie dupa extradarea lui Mazare: Justitia si-a facut datoria.in Romania statul de drept functioneaza

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a fost la curent cu intregul proces de extradare a fostului edil Radu Mazare si ca acesta este un gest de normalitate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )