Libnet.ro
UNICEF

06:30

Comisia Europeana cere aplicarea cerintelor MCV. Guvernul se face ca nu aude

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana cere aplicarea cerintelor MCV. Guvernul se face ca nu aude

Comisia Europeana cere Guvernului sa inceapa punerea in aplicare de urgenta a recomandarilor din ultimul raport MCV, in conditiile in care coalitia PSD-ALDE a ignorat Bruxelles-ul pana acum. Pe de alta parte, Dancila a omis sa spuna vreun cuvant despre tema recomandarilor MCV, discutata la intalnirea cu numarul doi din Comisia Europeana, Frans Timmermans. continuă pe Adevărul

Brexit, pe ultima suta de metri: ce a mai obtinut Theresa May de la Comisia Europeana

Procesul de Brexit va avea loc pe 29 martie, cu sau fara o intelegere intre Marea Britanie si Uniunea Europeana. Theresa May spera insa in continuare la obtinerea unei intelegeri cu UE care sa fie ulterior aprobata de Parlamentul Regatului Unit. Theresa May a avut cateva luni foarte dificile si perioada de stres continua pentru [] .

Dancila, trasa la raspundere de Comisia Europeana: Vrem sa vedem progrese

Pe parcursul zilei de luni, Viorica Dancila s-a aflat intr-o intalnire cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene. Frans Timmermans nu a avut insa cuvinte de lauda, mai ales in ceea ce priveste justitia din Romania. Proiectele anti-justitie ale coalitiei PSD-ALDE, inaintate de Tudorel Toader, nu au fost niciodata vazut cu ochi buni de catre Europa. Ele au [] .

PNL cere reprezentare in Comisia mixta de experti privind MCV

PNL solicita sa aiba un reprezentant in Comisia mixta de experti convenita intre Comisia Europeana si Guvernul Romaniei in privinta Mecanismului de Cooperare si Verificare, constituita pe fondul vizitei in Romania a prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans. Totodata, PNL cere Guvernului si Parlamentului sa adreseze in mod oficial solicitarea de a beneficia de asistenta juridica din partea expertilor Comisiei Europene si ai Comisiei de la Venetia.

CE, dupa intalnirea Dancila-Timmermans: Experti romani si europeni vor discuta saptamana viitoare despre solutii de punere in aplicare a recomandarilor MCV / Guvernul nu pomeneste nimic de MCV

Premierul Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, s-au intalnit luni seara la Palatul Victoria. Cei doi inalti oficiali au finalizat planul de lucru al expertilor romani si europeni care vor avea deja o prima intalnire saptamana aceasta, pentru a gasi solutii de punere in aplicare a recomandarilor MCV, a declarat un purtator de cuvant al Comisie Europene. Si Guvernul a emis un comunicat, dar nu pomeneste nimic de MCV.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )