Libnet.ro
UNICEF

22:47

Florin Iordache: E incorect ca intrarea Romaniei in Schengen sa fie conditionata de MCV

Antena3 Antena3,
Florin Iordache: E incorect ca intrarea Romaniei in Schengen sa fie conditionata de MCV

Social-democratul Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca este incorect ca intrarea Romaniei in Spatiul Schengen sa fie conditionata de Mecanismul de. continuă pe Antena3

FLORIN IORDACHE: Intrarea noastra in Schengen nu trebuie sa depinda de MCV

Social-democratul Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a declarat astazi ca este incorect ca intrarea Romaniei in Spatiul Schengen sa fie conditionata de Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) si, de asemenea, ca Romania sa fie lasata in urma Bulgariei.

Criticile aduse Romaniei prin MCV sunt anormale

Social-democratul Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, considera anormale criticile aduse Romaniei prin raportul MCV, precizand ca atat la nivelul Parlamentului, cat si al Ministerului Justitiei se va face o analiza in vederea unei posibile contestari a documentului Comisiei Europene la CJUE.

Portretul lui Florin Iordache, politicianul anti-justitie si anti-bun simt. Cum a ajuns de la fabrica de mobila din Caracal in Parlament si in Guvern

Florin Iordache este autorul Ordonante 13, care a scos sute de mii de oameni in strada. Ulterior, Iordache a fost instalat de Liviu Dragnea in fruntea Comisiei parlamentare care a modificat legile Justitiei si codurile penale. Va mai amintiti de martea neagra din 2013? Tot Iordache a dirijat-o. Azi, deputatul PSD a aratat Opozitiei, Romaniei si Europei degetul mijlociu, fara sa ofere vreo explicatie, dar cerand, ca de obicei, alta intrebare.

Florin Iordache, declaratie dupa ce ordonantele de urgenta de modificare a legilor Justitiei au fost adoptate: Parlamentul Romaniei nu este de mana a doua

Deputatul Florin Iordache, presedintele comisiei care a masacrat legile justitiei, a facut declaratii in Parlamentu Romaniei, dupa adoptarea ordonantelor de urgenta de modificare a legilor.

Plangere penala pe numele lui Florin Iordache dupa gestul obscen din Parlament (VIDEO)

Florin Iordache s-a ales cu plangere penala pentru gesturile obscene pe care le-a facut in Parlamentul Romaniei. Asociatia Voci pentru Democratie si Justitie a depus o reclamatie la Politie in acest sens.

Asociatia Voci pentru Democratie, plngere la politie mpotriva lui Florin Iordache dupa semnele obscene facute n Parlament

Asociatia Voci pentru Democratie anunta ca depune la Sectia 17 de Politie din Bucuresti o plangere impotriva deputatului Florin Iordache, demnitar ce a aratat gesturi obscene in plenul Parlamentului Romaniei fata de participanti.

USR cere sanctionarea deputatului Florin Iordache dupa semnul obscen din Parlament

Dupa gestul obscen facut de Florin Iordache, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, USR cere sanctionarea fostului ministru de la Justitie. Potrivit Digi24 , cererea a fost scrisa deja si urmeaza sa fie depusa, luni, la biroul lui Liviu Dragnea.

Florin Iordache, cap de afis in Bloomberg: Raportul anticoruptie al UE primeste degetul mijlociu in Romania (VIDEO)

Gestul incalificabil al lui Florin Iordache de miercuri din Parlamentul Romaniei l-a facut pe acesta vedeta in reputata publicatie Bloomberg. Un politician roman de la varful puterii a aratat degetul.

Florin Iordache, gesturi obscene catre Opozitie

ACTUALIZARE - Stanescu, despre gestul lui Iordache: Mare greseala, nu suntem la stadion Senatorul Paul Stanescu, vicepremier si ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a fost intrebat astazi cum comenteaza gestul deputatului Florin Iordache la adresa reprezentantilor Opozitiei, raspunsul sau fiind acela ca Iordache a facut o mare greseala, pentru ca nu suntem la stadion. ------ Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache le-a aratat, astazi degetul mijlociu de la ambele maini parlamentarilor din Opozitie, care nu au fost de acord cu declaratiile facute de la microfon.

Florin Iordache, reactie dupa ce a aratat scene obscene in Parlament: Cu mainile ridicate, care e problema?

Florin Iordache a fost surprins miercuri de camerele de filmare atunci cand, coborand de la tribuna Parlamentului, a aratat semne obscene Opozitiei. Florin Iordache sustine ca nu a aratat semne obscene si ca a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )