Libnet.ro
UNICEF

12:45

Iohannis ataca la Curtea Constitutionala legea prin care se sterg interdictiile ANI aplicate parlamentarilor pna n 2013; parlamentul a respins cererea presedintelui de reexaminare

Hotnews Hotnews,
 Iohannis ataca la Curtea Constitutionala legea prin care se sterg interdictiile ANI aplicate parlamentarilor pna n 2013; parlamentul a respins cererea presedintelui de reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat la Curtea Constitutionala legea initiata de deputatul PSD Florin Iordache prin care inceteaza interdictiile aplicate de Agentia Nationala de Integritate parlamentarilor pana in 2013, dupa ce pe 10 aprilie parlamentul a respins cererea de reexaminare formulata de seful statului la acest proiect. in textul sesizarii, Iohannis face referire si la angajamentele Romaniei in cadrul MCV. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis cere sanctiuni pentru alesii incompatibili: Presedintele ataca la CCR legea ANI

Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea care prevede ca parlamentarii aflati in conflict de interese in perioada 2007-2013 nu vor mai fi sanctionati. Este vorba despre Legea pentru completarea.

Tudorel Toader a anuntat cand va sesiza Curtea Constitutionala in urma refuzului lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi: Care este punctul de vedere al Vioricai Dancila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca luni va sesiza Curtea Constitutionala dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa o revoce din functie pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, informeaza B1 TV.

Curtea Constitutionala admite sesizarile privind ordonanta referitoare la Editura Didactica si Pedagogica (surse)

Curtea Constitutionala a admis joi sesizarile de neconstitutionalitate formulate de PNL, USR, PMP si grupul parlamentar al minoritatilor nationale privind Legea care prevede transformarea Editurii Didactice si Pedagogice in societate pe actiuni cu scopul de a edita manuale scolare la cererea Ministerului Educatiei, relateaza Agerpres, citand surse din CCR.

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarile PNL, USR si ICCJ la legile justitiei

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarile depuse atat de PNL si USR la legile justitiei, cat si sesizarea ICCJ la legea privind statutul judecatorilor. Este pentru a doua oara cand aceste legi sunt contestate la CCR.

Klaus Iohannis ataca din nou partidul lui Liviu Dragnea: Un scenariu prost ar fi ca PSD sa acapareze toate institutiile statului (VIDEO)

Klaus Iohannis ataca din nou PSD-ul. Seful statului ca social-democratii lui Liviu Dragnea pun in practica un scenariu prin care vor sa acapareze toate institutiile statului. Se vrea, spune Klaus Iohannis,.

Legea ANI care scapa alesii de incompatibilitati, contestata la CCR de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, vineri, CCR in legatura cu modificarile adoptate de Parlament la Legea ANI, prin care inceteaza unele interdictii pentru parlamentari si ar scapa de situatii de incompatibilitate si conflicte de interese 675 de.

Dosarul Mineriada:inalta Curte a sesizat Curtea Constitutionala cu sase exceptii de neconstitutionalitate

Inalta Curte de Casatie si Justitie a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu sase exceptii de neconstitutionalitate formulate in dosarul Mineriada din 13-15 iunie 1990, in care fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul director al SRI Virgil Magureanu sunt acuzati de infractiuni contra umanitatii.

Dosarul MINERIADA: Curtea Constitutionala, sesizata cu sase exceptii de neconstitutionalitate

Inalta Curte de Casatie si Justitie a sesizat Curtea Constitutionala CCR) privind sase exceptii de neconstitutionalitate ridicate in dosarul Mineriadei in care sunt trimisi in judecata fostul presedinte.

iCCJ sesizeaza Curtea Constitutionala in cazul lui Sebastian Ghita. Ce se intampla cu dosarul fostului deputat

Un complet de la Instanta suprema, care judeca dosarul in care fostul deputat Sebastian Ghita este acuzat acuzat de coruptie si santaj, a decis vineri sa sesizeze Curtea Constitutionala cu o exceptie.

Sesizarile privind infiintarea Editurii Didactice si Pedagogice vor fi dezbatute azi de catre Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala dezbate, astazi, doua sesizari privind infiintarea Editurii Didactice si Pedagogice, una fiind depusa de PNL, iar cealalta de USR, PMP si deputatii minoritatilor nationale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )