Libnet.ro
UNICEF

13:45

KLAUS IOHANNIS: Rezultatul referendumului obliga Guvernul sa nu mai ignore recomandarile din MCV

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Rezultatul referendumului obliga Guvernul sa nu mai ignore recomandarile din MCV

Presedintele Klaus Iohannis are, in aceste zile consultari cu partidele politice parlamentare si cu societatea civila pentru a ajunge la un acord privind revizuirea Constitutiei in urma rezultatului referendumului din 26 mai. Conform rezultatelor oficiale, peste 81% din cei aproape 9,3 milioane de cetateni care s-au prezentat la urne s-au declarat impotriva amnistierii si gratierii faptelor de coruptie si pentru largirea sferei celor care pot ataca ordonantele de urgenta la Curtea Constitutionala a Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

REZULTATUL REFERENDUMULUI DIN 26 MAI LE-A DAT ARIPI Magistratii vor modificarea legilor justitiei si legilor penale

Peste 1000 de judecatori si procurori sustin, cu titlu individual, Apelul adresat de Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor si Asociatia Initiativa pentru Justitie puterii executive si puterii legislative sa promoveze/adopte un proiect de lege prin care sa modifice imediat legile justitiei in acord cu avizele Comisiei de la Venetia si Consiliilor Consultative ale Judecatorilor si Procurorilor Europeni si rapoartele Comisiei Europene si GRECO).

Klaus Iohannis: Invit partidele sa semnam un pact politic pentru Romania Europeana

Klaus Iohannis a declarat miercuri, la Palatul Cotroceni, ca rezultatului votului va fi transformat in lege. La acest referendum s-au prezentat 8 milioane de romani, din care 6,5 milioane de voturi au fost Da.

Ce se intampla cu rezultatul referendumului pe Justitie din 26 mai. Cum va anula Iohannis modificarile PSD

Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa in care a spus ce se intampla cu rezultatul referendumului pe Justitie, din 26 mai. Presedintele a luat o decizie pentru a respecta votul romanilor si este hotarat in aceasta privinta sa invite partidele sa faca anumite schimbari. Miercuri, 5 mai, la o saptamana si jumatate de [] .

Eugen Tomac, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: PMP cere ca rezultatul referendumului sa fie transpus cat mai rapid in lege

UPDATEPresedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat miercuri ca formatiunea sa sustine transpunerea cat mai rapida in lege a rezultatului referendumului din 26 mai, precizand ca, la modificarea Constitutiei,.

Presedintele Klaus Iohannis continua consultarile cu partidele parlamentare pentru punerea in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis continua, miercuri, consultarile cu partidele parlamentare pentru punerea in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai. Astazi vor merge la Cotroceni delegatiile PMP, ALDE, Pro Romania, Grupul parlamentar al minoritatilor nationale si PSD. Delegatia social-democratilor va fi formata din Viorica Dancila, Paul Stanescu, Marcel Ciolacu, Mihai Fifor si Eugen Teodorovici.

A doua zi de consultari la Cotroceni. PSD si ALDE se intalnesc cu Klaus Iohannis, pe tema aplicarii referendumului

Presedintele Klaus Iohannis se va consulta, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru stabilirea directiilor de actiune necesare punerii in aplicare a referendumului national din 26 mai, cu reprezentantii PMP,.

Concluzia consultarilor: Klaus Iohannis le cere partidelor sa semneze un pact national pentru Romania europeana. PSD a propus un grup de lucru

Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele parlamentare sa semneze un acord national pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. in replica, premierul Viorica Dancila i-a propus presedintelui Klaus Iohannis formarea unui grup de lucru, condus de presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, pentru ca rezultatele referendumului sa fie puse in aplicare cat mai repede.

Presedintele Klaus Iohannis sustine declaratii de presa la ora 16.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 16. 00, la finalul consultarilor cu partidele politice parlamentare pentru stabilirea directiilor de actiune necesare punerii in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai.

EUGEN TOMAC, DUPA CONSULTARILE DE LA COTROCENI: Rezultatul referendumului sa fie transpus rapid in legislatie

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, miercuri, la iesirea de la consultarile de la Cotroceni ca formatiunea cere ca rezultatul referendumului sa fie transpus cat mai rapid in legislatie si va sustine acest lucru in Parlament.

Klaus Iohannis: Ma astept ca intreaga societate romaneasca sa se implice, astfel incat politicienii sa nu poata ignora rezultatul de la referendum

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un indemn catre toti cetatenii romani cu ocazia unui discurs sustinut la Forumului International al Societatii Civile. Dupa ce a laudat prezenta acestora in numar ma.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )