Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mesaj extrem de dur al premierului Viorica Dancila pe tema raportului MCV

Antena3 Antena3,
Mesaj extrem de dur al premierului Viorica Dancila pe tema raportului MCV

Mesaj extrem de dur al premierului Viorica Dancila pe tema raportului MCV. Exista recomandari care ne cer sa ignoram Constitutia, afirma aceasta, care a subliniat ca Romania nu vrea sa iasa din Uniunea. continuă pe Antena3

Prima reactie a premierului Viorica Dancila dupa rezolutia impotriva Romaniei

Romania este pregatita pentru preluarea si exercitarea cu succes a presedintiei Consiliului Uniunii Europene, sustine premierul Viorica Dancila. inca de la inceputul mandatului, Guvernul Romaniei a.

Audierea premierului Viorica Dancila, amanata

Viorica Dancila va fi prezenta la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, de la ora 10. 00, la cererea deputatilor PNL. Aceasta va trebui sa le raspunda parlamentarilor la intrebarile referitoare la modificarile aduse legilor justitiei, la doar o zi dupa ce Parlamentul European a votat o rezolutie impotriva Romaniei, iar raportul MCV a fost emis intr-o nota extrem de critica la adresa Guvernului si Parlamentului.

Viorica Dancila ia apararea jandarmilor care au batut protestatari: Rezolutia Parlamentului European este profund incorecta fiind expresia intereselor electorale

Premierul Viorica Dancila a reactionat marti seara cu un mesaj extrem de antieuropean privind rezolutia adoptata de Parlamentul European prin care Romania este condamnata pentru pasii inapoi facuti privind.

Viorica Dancila: Rezolutia PE privind Romania, expresia unor interese electorale. Sunt dezamagita de concluziile raportului MCV(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a criticat in termeni duri, la inceputul sedintei de Guvern de joi, rezolutia in privinta Romaniei, votata in Parlamentul European, precum si concluziile raportului MCV publicat de.

Viorica Dancila, dezamagita de concluziile MCV, lanseaza noi atacuri asupra Parlamentului European

La inceputul sedintei de Guvern, premierul Viorica Dancila a dat o noua replica in legatura cu adoptarea in Parlamentul European a Rezolutiei privind statul de drept in Romania, precum si a raportului MCV publicat de Comisia Europeana.

Conducerea Camerei Deputatilor vrea sa o fereasca pe Viorica Dancila de explicatii. Ora premierului, amanata

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a fost convocat de urgenta, miercuri dimineata, pentru a vota amanarea Orei premierului din Parlament. Viorica Dancila ar fi urmat sa se prezinte de la 10. 00, in plenul Camerei Deputatilor, pentru a raspunde la intrebari referitoare la modificarile aduse legilor justitiei. Votul final privind amanarea inca nu a fost dat, anuntul urmand sa fie public oficial, au declarat surse politice.

Viorica Dancila a refuzat sa dea explicatii in Parlament, la o zi dupa cel mai critic raport MCV. Ce scuza a inventat PSD. PNL: Dragnea o santajeaza pe Dancila

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a fost convocat de urgenta, miercuri dimineata, pentru a anula Ora premierului din Parlament. Viorica Dancila ar fi urmat sa se prezinte de la 10. 00, in plenul Camerei Deputatilor, pentru a raspunde la intrebarile Opozitiei referitoare la modificarile aduse legilor justitiei, dupa cel mai critic raport MCV publicat de Bruxelles. PSD a gasit ca motiv juramantul noului ministru al Afacerilor Europene.

Viorica Dancila merge la Cotroceni, unde noul ministru al Afacerilor Europene depune juramantul: Prim-ministrul a cerut amanarea Orei premierului

Premierul Viorica Dancila va participa, miercuri, la Palatul Cotroceni, acolo unde, incepand de la ora 10. 00 va depune juramantul de investitura noul ministru al Afacerilor Europene, George Ciamba. in.

Viorica Dancila merge la Cotroceni, unde noul ministru al Afacerilor Europene depune juramantul: Prim-ministrul a cerut amanarea Orei premierului

Premierul Viorica Dancila va participa, miercuri, la Palatul Cotroceni, acolo unde, incepand de la ora 10. 00 va depune juramantul de investitura noul ministru al Afacerilor Europene, George Ciamba. in.

Viorica Dancila: Romania se afla in grafic pentru preluarea presedintiei Consiliului UE. Ce mesaj i-a transmis presedintelui Iohannis (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti, dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca o propune pe Ecaterina Andronescu pentru postul de ministru al Educatiei, iar George Ciamba este propunerea pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )