Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ponta, despre scrisoarea CE din 2012 privind MCV: Basescu minte de ingheata apele; Basescu recunoaste: Am sustinut gresit ca a fost datata in 12.07.2012, regret sincer eroarea

Hotnews Hotnews,
 Ponta, despre scrisoarea CE din 2012 privind MCV: Basescu minte de ingheata apele; Basescu recunoaste: Am sustinut gresit ca a fost datata in 12.07.2012, regret sincer eroarea

Fostul premier Victor Ponta l-a acuzat pe fostul presedinte Traian Basescu, ca minte de ingheata apele, dupa ce acesta a sustinut, marti seara, ca scrisoarea Comisiei Europene prin care se cereau informatii in cazuri de presupusa coruptie la nivel inalt a fost datata 12 iulie 2012, cand el era suspendat din functie, scrie News. ro. Traian Basescu a revenit miercuri dimineata asupra afirmatiilor, spunand ca a prezentat gresit data scrisorii si ca aceasta a fost transmisa in octombrie 2012, cand el revenise in functie, insa nu i-a fost trimisa lui, ci foarte probabil lui Victor Ponta sau ministrului Justitiei. continuă pe Hotnews

Ponta, despre scrisoarea CE din 2012 privind MCV: Basescu minte de ingheata apele. Basescu: Regret sincer eroarea

Fostul premier Victor Ponta l-a acuzat pe fostul presedinte Traian Basescu de faptul ca minte de ingheata apele, dupa ce acesta a sustinut, marti seara, ca scrisoarea Comisiei Europene prin care se cereau informatii in cazuri de presupusa coruptie la nivel inalt a fost datata 12 iulie 2012, cand el era suspendat din functie. Traian Basescu a revenit miercuri dimineata asupra afirmatiilor.

Documentul MCV din 2012, din nou in atentia premierului. Dancila va cere detalii de la presedintele CE

Documentul MCV din 2012 se afla din nou in atentia premierului Dancila, care a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca va trimite o scrisoare presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, pentru a cere detalii, scrie Digi24 .

Documentul MCV din 2012. Primele reactii, dupa ce oficialii europeni au cerut detalii despre starea justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, ca a primit scrisoarea premierului Viorica Dancila prin care aceasta ii solicita sa ii comunice daca in perioada 2012-2018 Comisia Europeana a cerut informatii cu privire la situatia juridica in.

Scrisoarea premierului Dancila pentru seful Comisiei Europene. Ce-i cere seful Executivului lui Juncker

La inceputul sedintei de guvern de miercuri, Viorica Dancila a anuntat ca va transmite o scrisoare presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, prin care cere detalii despre nota din 2012 ce contine.

Sebastian Ghita, despre condamnarea lui Dan Voiculescu: Traian Basescu spune ca a mers cu valul

Sebastian Ghita sustine ca a avut o discutie cu fostul presedinte Traian Basescu despre condamnarea la inchisoare a lui Dan Voiculescu. intrebat de Ion Cristoriu daca aceasta condamnare a fost o.

Dragnea anunta ca Viorica Dancila va solicita clarificari Bruxellesului, dupa ce Antena 3 a prezentat o cerinta din 2012 atribuita Comisiei Europene si care ar fi cerut informatii despre dosare celebre precum Nastase si Voiculescu

Premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vor transmite o scrisoare Comisiei Europene prin care vor cere clarificari, dupa ce Mihai Gadea a prezentat duminica seara, la Antena 3, un document care ar reprezenta o lista de cerinte adresate in 2012 Guvernului Romaniei si care includeau, potrivit sursei citate, informatii legate de pasii procedurali ai procuratorii in cazul unor dosare in care erau vizate nume grele precum Adrian Nastase, Dan Voiculescu, Catalin Voicu sau George Becali.

Liviu Dragnea, noi declaratii despre afacerile din Brazilia: Nu exista...

Liviu Dragnea a negat din nou ca ar avea afaceri sau case in Brazilia. intrebat, la iesirea de la Curtea Suprema in legatura cu informatia conform careia procurorii brazilieni au demarat o ancheta.

Liviu Dragnea, noi declaratii despre afacerile din Brazilia: Nu exista... (VIDEO)

Liviu Dragnea a negat din nou ca ar avea afaceri sau case in Brazilia. intrebat, la iesirea de la Curtea Suprema in legatura cu informatia conform careia procurorii brazilieni au demarat o ancheta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )