Libnet.ro
UNICEF

18:00

Premierul Viorica Dancila anunta ridicarea MCV pentru Romania

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila anunta ridicarea MCV pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la Be EU, ca raportul MCV nu afecteaza in niciun fel presedintia rotativa a Consiliului UE si ca MCV-ul va fi ridicat in cazul tarii noastre pana la. continuă pe Antena3

Premierul Viorica Dancila anunta ridicarea MCV pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi intr-un interviu difuzat de Antena 3, ca raportul MCV nu afecteaza in niciun fel presedintia rotativa a Consiliului UE si ca MCV-ul va fi ridicat in cazul tarii noastre pana la finalul mandatului actualului CE.

Premierul Viorica Dancila: Depunem actele pentru realizarea spitalelor, pana la sfarsitul acestui an

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, in emisiunea Be Eu de la Antena 3, ca Guvernul va depune actele pentru realizarea a trei mari spitale, pana la sfarsitul acestui an. Pentru aceste unitati.

Premierul Viorica Dancila, informatii de ultima ora despre autostrazi. Ultimatum pentru seful CNAIR

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, in emisiunea Be Eu de la Antena 3, ca infrastructura Romaniei este o preocupare a romanilor si ca anul acesta ar trebui sa se incheie lucrarile pentru 100 de.

Premierul Viorica Dancila: Exclud o ordonanta privind amnistia si gratierea pana la finalul anului

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, raspunzand unei intrebari, ca exclude ca pana la finalul acestui an sa fie adoptata o ordonanta privind amnistia si gratierea. Eu va spun ca nu se da acum.

Viorica Dancila anunta schimbare sefului CNAIR: Daca pana pe 31 decembrie nu sunt finalizati 100 de kilometri de autostrada pleaca acasa

Premierul Viorica Dancila sustine ca daca pana la 31 decembrie nu sunt finalizati 100 de kilometri de autostrada, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) pleaca acasa,.

Guvernul sesizeaza Curtea Constitutionala pe motiv ca Iohannis blocheaza remanierea: Am vorbit cu presedintele. Ne vedem obligati sa facem acest lucru

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri va sesiza Curtea Constitutionala in cazul refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a numi noii ministri. Ea a precizat ca a vorbit cu seful statului in privinta remanierii, iar acesta i-a spus ca o sa mai analizeze pana saptamana viitoare.

Viorica Dancila: Am sesizat CCR pentru a solutiona blocajul creat de presedintele Klaus Iohannis in privinta numirii ministrilor in doua domenii importante (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca a sesizat Curtea Constitutionala, in legatura cu faptul ca presedinteleKlaus Iohannis nu a luat inca o decizie referitoare la schimbarea ministrilor.

Scenariu-soc: Iohannis, la fiecare sedinta de Guvern, alaturi de premierul Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a calificat miercuri drept o varianta interesanta propunerea USR de a participa la fiecare sedinta de Guvern din luna decembrie. Da, e o varianta interesanta, a spus Iohannis,.

Viorica Dancila: Presedintia rotativa nu va fi influentata de MCV / Junker ne-a asigurat ca pna la finalul mandatului sau Romnia nu va mai avea aceasta masura discriminatorie

Premierul Viorica Dancila a acordat un interviu la Bruxelles Antenei 3, interviu difuzat in aceasta seara. Premieurl sustine ca presedintia Consiliului UE este un test pentru intreaga Romanie, ca acest mandat nu va fi influentat de MCV si ca Junker ne-ar fi asigurat ca pana la finalul mandatului sau Romania nu va mai avea aceasta masura discriminatorie.

Viorica Dancila sustine ca Romania ar putea scapa de MCV: Este foarte important sa...

Premierul Viorica Dancila a declarat ca, din punctul sau de vedere, exista sanse ca Romania sa scape de MCV si ca ea considera ca nu trebuie facuta o legatura intre aderarea tarii noastre la Spatiul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )