Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUMMIT PPE LA SIBIU Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUMMIT PPE LA SIBIU Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei ------- * ACTUALZARE - Iohannis: Pot sa va promit ca peste putin timp, probabil, nu astazi, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV ------- Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu intamplator a ales data de 9 Mai pentru organizarea Summitului Partidului Popularilor Europeni si al Uniunii Europene, ci pentru ca aceasta este Ziua Europei. continuă pe Ziarul Bursa

SUMMITUL UE DE LA SIBIU: Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE Dupa poza de familie, liderii europeni au mers sa salute cetatenii Sibiului. ---- * ACTUALIZARE - Emmanuel Macron, in Piata Mare din Sibiu: Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor pe care le are in fata Uniunea Europeana . ) Trebuie sa facem sa avanseze acest proiect al Europei profunde ----- * ACTUALIZARE - Angela Merkel: Chiar daca avem opinii diferite, vom cauta viitorul comun, vrem sa luam masuri sa mentinem securitatea, bunastarea, dar ne intereseaza sa si pastram valorile europene si sa le promovam in afara Uniunii Europene ----- * ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Klaus Iohannis a ajuns la Summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Summitul de la Sibiu. ----------------- Sibiul este joi capitala Europei. Joi, 27 de sefi de stat sau de guverne si peste 400 de invitati de rang inalt dezbat.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Klaus Iohannis primeste sefii de stat si de guvern

UPDATE Invitatii de la Summitul de la Sibiu ajung in Piata Mare, unde sunt intampinati de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Vorbim despre 27 de sefi de stat si de guvern, printre care Angela.

Summitul UE de la Sibiu: Klaus Iohannis, primit cu aplauze la sosirea in Piata Mare (VIDEO)

Klaus Iohannis a ajuns in Piata Mare din Sibiu joi, in jurul orei 12, si a fost primit cu aplauze de catre romani. Seful statului a marturisit ca Europa vine in Romania si ca are pregatita o.

Orban: Mai multi lideri PPE si presedintele Klaus Iohannis, invitati la Biroul Executiv al PNL din 8 mai

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni ca Biroul Executiv al partidului se va reuni miercuri la Sibiu, in cadrul acestuia fiind invitati lideri PPE, printre care si presedintele formatiunii, Joseph Daul, dar si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre votul incepand de la 16 ani: Sunt perfect de acord. Ce conditie a pus seful statului

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este de acord ca tinerii sa poata vota incepand de la 16 ani, cu o conditie: pana la aceasta varsta, cetatenii trebuie sa fie informati cu privire la principiile de.

Klaus Iohannis: Exista lideri politici care vor sa se situeze deasupra legii, carora nu le convine cand institutii fundamentale ale statului de drept aduc la lumina faptele de coruptie(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Summitul Partidului Popular European, organizat la Sibiu, referindu-se la provocarile din ultimii ani, ca in Romania, dar si in alte state ale Uniunii Europene a.

Summit PPE la Sibiu. Manfred Weber: Oamenii vor sa traiasca intr-o Europa in care este o prioritate lupta anticoruptie

Manfred Weber, candidatul PPE la presedintia Comisiei Europene, a declarat joi, la Sibiu, ca este prioritara apararea statului de drept si este convins ca cetatenii europeni vor sa traiasca in state in care este puternica lupta anticoruptie.

Momente inedite la Sibiu: Klaus Iohannis si Jean-Claude Juncker au nemultumiri comune. Schimbul de replici dintre cei doi a provocat hohote de ras (VIDEO)

Nici nu a inceput bine si summitul de la Sibiu a si avut parte de momente inedite. Chiar daca au discutat probleme serioase ale Uniunii Europene, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si.

KLAUS IOHANNIS, LA SUMMITUL PPE DE LA SIBIU: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, inaintea summitului Partidului Popular European PPE) care are loc la Sibiu, ca, dupa 30 de ani de la caderea comunismului, a adus Europa acasa, aici in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )