Libnet.ro
UNICEF

11:00

Viorica Dancila, din nou la sediul Comisiei Europene! Anuntul lui Frans Timmermans privind raportul MCV

B1 B1,
Viorica Dancila, din nou la sediul Comisiei Europene! Anuntul lui Frans Timmermans privind raportul MCV

Viorica Dancila se afla, miercuri, la Bruxelles, unde a avut o intrevedere cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Dupa discutiile purtate la sediul Comisiei Europene, reprezentantii de. continuă pe B1

Dancila si Timmermans se intalnesc din nou, astazi, la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se vor intalni din nou, astazi, la Bruxelles. Este a treia discutie a premierului cu Timmermans, in trei saptamani.

Seful Ford Romania a somat-o din nou pe Viorica Dancila sa-si tina cuvantul in legatura cu infrastructura. E important sa-si respecte propriile angajamentele

Aflat fata in fata cu premierul Romaniei, Ian Pearson, presedintele Ford Romania, a atins din nou subiectul infrastructurii din tara noastra. Britanicul i-a reamintit Vioricai Dancila promisiunile facute si i-a cerut sa-si respecte angajamentele. Dancila nu a putut spune cu exactitate cand va reusi decongestionarea traficului intre Bals si Slatina.

Viorica Dancila viziteaza astazi fabrica Ford de la Craiova

Premierul Viorica Dancila participa, luni dimineata, la Craiova, la Forumul Industriei Auto Europene 2019 si va vizita fabrica Ford.

Viorica Dancila viziteaza astazi fabrica Ford de la Craiova

Premierul Viorica Dancila participa, luni dimineata, la Craiova, la Forumul Industriei Auto Europene 2019 si va vizita fabrica Ford.

Viorica Dancila, tinta IRONIILOR pe Internet: Angajam FIGURANTI pentru construirea de drumuri (FOTO)

Viorica Dancila este din nou tinta ironiilor. O cunoscuta firma de recrutare anunta, pe Facebook,ca angajeaza figuranti care sa puna umarul la actiune pentru construirea de drumuri si poduri.

TURCAN: PNL o cheama din nou pe Dancila in fata Parlamentului

PNL o cheama din nou, in aprilie, in fata Parlamentului, pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, pentru a da explicatii cu privire la modificarile aduse legilor Justitiei, a anuntat, astazi, liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan.

Aproape toate prostiile zise de premierul Viorica Dancila in ultimul an

Viorica Dancila este premierul Romaniei de un an si 2 luni. Doamna din localitatea Videle, judetul Teleorman, a reusit ca capteze atentia mai mult prin gafele sale si prin prostiile pe care le-a rostit decat prin masuri concrete si respectarea programului de guvernare. Ultima perla rostita de primul-ministru a fost chiar in fata colegilor europarlamentari [] .

VIORICA DANCILA: Romania incurajeaza oamenii de afaceri din Emiratele Arabe Unite

Premierul Viorica Dancila a participat, duminica, la Palatul Victoria, la ceremonia de semnare a Memorandumului de intelegere intre compania guvernamentala Dubai Ports WORLD din Emiratele Arabe Unite si Ministerul Transporturilor din Romania. Dancila a spus ca Romania incurajeaza oamenii de afaceri din Emiratele Arabe Unite sa investeasca in tara noastra.

Viorica Dancila nu se abate de la cuvintele lui Dragnea. Premierul a preluat discursul sefului de partid: Problema autostrazilor se rezolva punand umarul la actiune nu facand circ si declaratii politice

Premierul Viorica Dancila a preluat criticile liderului PSD, Liviu Dragnea, cu privire la protestul de vineri privind construirea de autostrazi. Prezenta, luni, la Forumul Industriei Auto, Dancila a sustinu.

Viorica Dancila, somata sa sesizeze Curtea Constitutionala

Document exploziv depus la Guvern si CSM in cazul completurilor nespecializate de la iCCJ. Potrivit jurnalistilor de la luju. ro, avocatul fostului ministru Dan Sova ii cere premierului Viorica Dancila sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )