Libnet.ro
UNICEF

11:45

Klaus Iohannis, mesaj pentru medici: Vor veni zile si mai grele, dar avem incredere in voi si facem tot posibilul pentru a va asigura materialele de protectie (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj pentru medici: Vor veni zile si mai grele, dar avem incredere in voi si facem tot posibilul pentru a va asigura materialele de protectie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis, marti, un mesaj incurajator pentru cadrele medicale. Seful statului a transmis ca autoritatile fac tot ce este posibil pentru a asigura medicilor si asistentelor. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj catre medici: Noi, autoritatile, politicienii, vom face tot ce este necesar pentru a asigura materialele de protectie de care aveti nevoie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a incurajat medicii si i-a asigurat ca echipamentele de protectie si materialele necesare vor ajunge in spitalele care au nevoie.

IOHANNIS, MESAJ PENTRU MEDICI: Avem incredere in voi si vom face tot ce e necesar pentru a va asigura materialele de protectie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, incurajari pentru intreg personalul medical, afirmand ca va fi facut tot ce este necesar pentru a asigura materialele de protectie cerute.

Klaus Iohannis, mesaj catre antreprenori: Veniti cu idei catre guvernanti!

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis producatorilor autohtoni sa vina cu idei catre guvernanti, pentru ca, in contextul crizei de echipamente medicale provocata de pandemia de coronavirus, se doreste promovarea produselor romanesti.

Klaus Iohannis, apel pentru populatie. Ce trebuie sa faca acum toti romanii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban viziteaza astazi Spitalul Militar de Campanie ROL II, sectie externa a Spitalului Militar Central, din incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan Otopeni. Klaus Iohannis, apel pentru populatie Langa Bucuresti, armata a ridicat un spital, acolo unde se afla presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban.

VIDEO Iohannis, mesaj pentru medici: Stiu ca vor veni zile si mai grele, dar avem incredere in voi si vom face tot ce este necesar pentru a va asigura materialele de protectie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj catre suceveni, pe care i-a asigurat ca nu sunt singuri si ca autoritatile vor avea grija sa ajuga la ei tot ce este nevoie, dupa ce Suceava si 8 localitati limitrofe au intrat in carantina. De asemenea, Iohannis le-a transmis cadrelor medicale - linia de aparare a populatiei impotriva acestei epidemii - ca le vor fi asigurate toate materialele de protectie necesare.

Klaus Iohannis, catre medici:Stim ca va e greu, dar voi sunteti in prima linie. Ne uitam la voi cu speranta. Sunteti linia de aparare in fata acestei epidemii

Presedintele Klaus Iohannis a facut un nou apel, de data aceasta adresat medicilor, spunandu-le acestora ca are parte de toata sustinerea clasei politice si ca ei sunt linia de aparare impotriva coronavirusului.

Klaus Iohannis: ii asigur pe medici ca ne facem treaba pentru a le asigura tot ce au nevoie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis medicilor romani ca se fac demersuri serioase pentru ca ei sa aiba la dispozitie tot ce au nevoie si pentru a-si putea continua activitatea in conditii sigure.

Klaus Iohannis, despre situatia din Suceava: Masura de carantinare a fost luata la timp. Decizia autoritatilor este cea corecta. Dragi suceveni, nu sunteti singuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de incurajare locuitorilor din municipiul Suceava si din localitatile limitrofe, plasate in carantina totala din cauza raspandiri noului.

KLAUS IOHANNIS: Dupa ce se termina aceasta criza, vom face o evaluare la sange a intregului sistem spitalicesc din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, dupa ce a vizitat spitalul militar de campanie amenajat in curtea Institutului de Geriatrie Ana Aslan de langa Bucuresti, ca dupa ce criza sanitara va trece autoritatile vor face o evaluare la sange a sistemului sanitar romanesc. Iohannis a spus ca autoritatile continua sa se pregateasca pentru a face fata cazurilor de Covid-19 si a cerut populatiei sa pastreze distanta sociala.

VIDEO Klaus Iohannis, despre criza provocata de COVID-19: Ne asteptam la o crestere a numarului bolnavilor

Presedintele Klaus Iohannis a spus sambata, dupa ce a mers in vizita la Spitalul Militar de Campanie ROL II, ca lucrurile vor fi mai grave in ceea ce priveste criza provocata in Romania de coronavirus si ca se asteapta la o crestere a numarului bolnavilor. Totodata, el a subliniat ca dupa ce se termina criza pandemiei cu coronavirus, va avea loc o evaluare la sange a spitalelor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )