Libnet.ro
UNICEF

16:45

TANASE STAMULE, PNL in Romania nu se producea absolut nimic din materialele necesare combaterii raspandirii COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TANASE STAMULE, PNL in Romania nu se producea absolut nimic din materialele necesare combaterii raspandirii COVID-19

Consilierul de stat in Cancelaria premierului, liberalul Tanase Stamule, declara printr-o postare pe Facebook ca este important de stiut ca in Romania nu se producea absolut nimic din materialele medicale necesare in aceasta perioada de criza generata de pandemia de COVID-19, el prezentand si o situatie cu privire la eforturile facute de autoritati in asigurarea stocurilor necesare. continuă pe Ziarul Bursa

Tanase Stamule, consilierul de stat in Cancelaria premierului: in Romania nu se producea absolut nimic din materialele necesare combaterii raspandirii COVID-19

Consilierul de stat in Cancelaria premierului, liberalul Tanase Stamule, declara ca este important de stiut ca in Romania nu se producea absolut nimic din materialele medicale necesare in aceasta perioada de criza generata de pandemia de COVID-19, el.

Nelu Tataru a acceptat nominalizarea pentru postul de ministru al Sanatatii: in anumite momente nu se refuza absolut nimic (VIDEO)

Nelu Tataru a precizat, joi, in direct pe B1 TV, ca a acceptat propunerea premierului Ludovic Orban de a-l nominaliza pentru postul de ministru al Sanatatii. in anumite momente nu se refuza absolut nimic,.

Ce pierderi sunt in Romania, in industria auto, din cauza crizei. Cati bani dispar zilnic din piata

Industria de automobile si componente auto a Romaniei, cea care genereaza aproximativ 14% din Produsul Intern Brut al tarii, este, de asemenea, lovita de pandemia de coronavirus, in urma careia maai multi jucatori activi din sector, precum Automobile Dacia, Ford, Pirelli sau Continental, au decis inchiderea uzinelor sau reducerea activitatii. Ce pierderi sunt in Romania, .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )