Libnet.ro
UNICEF

15:46

DOCUMENT Guvernul Orban II vrea finalizarea rapida a legii privind desfiintarea Sectiei de investigare a magistratilor - program de guvernare

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Guvernul Orban II vrea finalizarea rapida a legii privind desfiintarea Sectiei de investigare a magistratilor - program de guvernare

Finalizarea rapida a proiectului de lege privind desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, in urma unei dezbateri cu reprezentantii magistratilor, CSM, ai asociatiilor profesionale, ONG-urilor si cu reprezentantii Parlamentului, este una dintre promisiunile din programul de guvernare al Guvernului Orban 2, depus luni la Parlament. Guvernul Orban II promite o noua formula de calcul a taxei clawback, pentru a stopa retragerea unor medicamente de pe piata. 000 de medicamente, retrase in ultimii 4 ani. continuă pe Hotnews

CALIN POPPESCU TARICEANU: Nu am luat decizia daca votam guvernul Orban II

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca ALDE nu a decis daca va vota sau nu guvernul Orban II, iar Curtea Constitutionala ar trebui sa se pronunte in privinta ordonantei privind alegerile anticipate.

Se recalculeaza pensiile. Ce romani vor fi afectati de decizia luata de Guvernul Orban

O ordonanta de urgenta publicata recent in Monitorul Oficial stabileste ca o parte dintre pensiile publice din tara urmeaza sa fie recalculate, iar unii angajati vor putea iesi mai devreme din campul muncii. Ce romani vor fi afectati de decizia luata de Guvernul Orban? Recalculare pensii. Romanii afectati de decizia luata de Guvernul Orban Conform .

Guvernul Orban 2: nicio schimbare in echipa si modificari mici in programul de guvernare

Premierul desemnat, Ludovic Orban prezinta luni, in sedinta conducerii PNL, lista ministrilor din Guvernul Orban 2 si programul de guvernare pe care, dupa aprobarea forului intern, le va trimite in Parlament pentru inceperea procedurii de audiere si.

Surse. PSD ataca degeaba Guvernul Orban 2 la CCR. De ce are sanse infime de reusita. Precedentul Boc

Liderii PSD au decis vineri, intr-o sedinta restransa, sa conteste Guvernul Orban 2 la CCR. Motivul: Klaus Iohannis ar fi declansat un conflict juridic de natura constitutionala cu Parlamentul in momentul in care l-a desemnat tot pe Ludovic Orban premier, desi cu o zi inainte picase prin motiune de cenzura. insa Constitutia ii ofera presedintelui libertate totala cand vine vorba de desemnarea unui premier.

Exclusiv. Sondaj de opinie - E bine sau rau ce a facut Guvernul Orban?

Guvernul a dat 25 de ordonante de urgenta intr-o singura seara. E bine sau rau ce a facut Guvernul Orban cu cele 25 de ordonante de urgenta?.

Guvernul britanic vrea sa creeze pana la zece zone porto-franco pentru a-si stimula economia dupa Brexit

Guvernul britanic vrea sa infiinteze zece zone cu regim de porto-franco in Regatul Unit, cu scopul de a stimula economia tarii dupa iesirea din Uniunea Europeana, relateaza AFP.

PSD vrea alegeri anticipate conditionat: parlamentare si locale in aceeasi zi Pesedistii intentioneaza sa blocheze Guvernul Orban 2 pana la sfarsitul lunii - surse

Majoritatea liderilor PSD a pledat, in spatele usilor inchise, pentru alegerile anticipate. Lideri ca Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Lia Olguta Vasilescu au pledat pentru declansarea alegerilor anticipate, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate. Totodata, liderii PSD au decis in sedinta Comitetului Executiv sa nu renunte la sesizarea la Curtea Constitutionala in ceea ce priveste desemnarea lui Ludovic Orban pentru a doua ora pentru postul de premier. PSD vrea sa taraganeze astfel planul PNL de declansare a anticipatelor.

Garduri la tramvai. Orban vrea sa le darame, Firea vrea sa le pastreze

Premierul Ludovic Orban si primarul Gabriela Firea au intrat intr-o disputa pe tema gardurilor deja .

Consiliul Legislativ opreste OUG-urile date de Guvernul Orban

Ludovic Orban, a declarat ca luni si marti vor fi transmise la Monitorul Oficial pentru a fi publicate toate ordonantele de urgenta adoptate in ultima sedinta de Guvern.

Alte doua ordonante de urgenta, din cele 25 adoptate de Guvernul Orban, au aparut in Monitorul Oficial

Trei din cele 25 de ordonante de urgenta adoptate marti de Cabinetul Orban au fost publicate pana in acest moment in Monitorul Oficial.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )