Libnet.ro
UNICEF

16:30

GABRIELA FIREA: Sprijinul financiar de 2.000 de lei pentru femeile insarcinate va fi alocat si anul acesta, in ciuda restrictiilor bugetare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Sprijinul financiar de 2.000 de lei pentru femeile insarcinate va fi alocat si anul acesta, in ciuda restrictiilor bugetare

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, vineri, ca sprijinul financiar de 2. 000 de lei pentru femeile insarcinate va fi alocat si anul acesta, in ciuda restrictiilor bugetare. Viitoarele mame primesc bani pentru analize gratuite si medicamente, in anul 2019 fiind aproximativ 15. 000 de beneficiare ale programului. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea: Sprijinul financiar pentru femeile insarcinate va fi alocat si anul acesta, in ciuda restrictiilor bugetare

Sprijinul financiar de 2. 000 de lei pentru femeile insarcinate din Bucuresti va fi alocat si anul acesta, in ciuda restrictiilor bugetare, in acest program fiind investite aproape 10 milioane de euro, in doi ani de aplicare.

Primaria Capitalei va acorda si in 2020 sprijinul financiar de 2.000 de lei pentru femeile insarcinate

Primaria Capitalei va acorda sprijinul financiar de 2. 000 de lei pentru femeile insarcinate si in 2020, in ciuda restrictiilor bugetare, a anuntat primarul Gabriela Firea pe pagina de Facebook. Municipalitatea a cheltuit in ultimii 2 ani circa 10 milioane de euro pentru acordarea acestui ajutor.

Gabriela Firea a amanetat Bucurestiul: ce a pus gaj la ANAF, conform lui Nicusor Dan

Daca ne uitam la modul in care se contureaza alegerile locale din capitala, Gabriela Firea si Nicusor Dan par a fi principalii candidati, iar USR-istul are multe argumente impotriva PSD-istei. Din pacate pentru bucuresteni, managementul defectuos al Gabrielei in fruntea Primariei Capitalei s-a reflectat in mai multe probleme financiare. Conform spuselor lui Nicusor Dan, deja .

Gabriela Firea spune ca Orban este Dragnea doi. A asmutit jumatate din Guvern impotriva mea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat la TVR 1 ca premierul Orban este Dragnea 2, pentru ca a taiat bugetul Capitalei si a asmutit Guvernul impotriva sa. De altfel, Gabriela Firea a dezvaluit ca, in perioada in care Liviu Dragnea conducea PSD, acesta a trimis 50 de controale la Primiria Generala.

Lovitura pentru Gabriela Firea: ANAF ar putea bloca conturile Primariei. Care este cauza

Momente grele pentru Gabiela Firea! ANAF ia o masura destul de mare in legatura cu conturile Primariei. Ce sa va intampla cu acestea si care este cauza? ANAF ar putea bloca conturile PMB Virgil Popescu, ministrul Economiei si Energiei, a afirmat ca va reclama la ANAF faptul ca Termoenergetica nu si-a achitat datoriile de peste .

Cum a aparut Gabriela Firea la Primaria Capitalei. Ne protejam de virusii guvernamentali FOTO

Criza coronavirusului din China, se pare ca a lovit si Primaria Capitalei. Doamna Primar General a aparut la sedinta de consiliu altfel decat de obicei imbracata. Cum a aparut Gabriela Firea la Primaria Capitalei Gabriela Firea a decis sa se prezinte la sedinta de astazi a Consiliului imbracata intr-un halat si cu omasca de protectie .

VIDEO Spectacolul dat de Gabriela Firea - A venit in sedinta Consiliului cu masca sanitara si cu halat: Ne protejam de virusii guvernamentali

Primarul Gabriela Firea, aflata in plina campanie electorala pentru un nou mandat, a venit in sedinta de miercuri a Consiliului General Bucuresti echipata cu halat si cu masca de protectie pentru a se proteja de virusii guvernamentali si s-a lansat in noi atacuri la adresa Cabinetului Orban. Si consilierii PSD au venit cu halate si cu masti de protectie, dar si cu pancarte cu mesaje precum Virusii la guvernare.

Gabriela Firea: Lucrarile la Parcul Cismigiu incep in primavara

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marti seara, ca lucrarile de amenajare pentru Parcul Cismigiu vor incepe in primavara si a calificat mesajele impotriva acestui demers ca fiind un subiect de campanie, scrie Agerpres.

Gabriela Firea a virusat internetul cu ironii dupa ce a purtat o masca la sedinta PMB: cele mai bune glume

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a devenit inca o data tinta glumelor pe internet dupa ce a aparut la sedinta PMB de azi, 29 ianuarie, cu masca de protectie impotriva virusilor guvernamentali purtata, insa, necorespunzator.

Gabriela Firea si consilierii PSD au venit la sedinta cu masti de protectie si halate: Ne protejam de virusii guvernamentali

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a sosit la sedinta de la PMB cu masca de protectie si halat, alaturi de consilierii PSD care au avut aceeasi tinuta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )