Libnet.ro
UNICEF

16:01

PSD cere plafonarea urgenta a preturilor: Daca nu se iau masuri, avem pregatot si vm depune un proiect de lege

Antena3 Antena3,
PSD cere plafonarea urgenta a preturilor: Daca nu se iau masuri, avem pregatot si vm depune un proiect de lege

Alfred Simonis sustine ca PSD va de pune un proiect de lege prin care se plafoneaza preturile la alimentele de baza, medicamente si produse sanitare, daca Guvernul nu va lua masuri. Deputatul PSD a facut anuntul pe contul personal de Facebook. continuă pe Antena3

PSD cere plafonarea preturilor la medicamente si alimente de baza

PSD cere Guvernului Orban plafonarea preturilor la medicamente si alimente de baza. DeputatulAlfred Simonis a declarat miercuri ca social-democratii sunt pregatiti sa depunaun proiect de lege in .

Liderul deputatilor PSD cere plafonarea preturilor la alimentele de baza

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, solicita Guvernului plafonarea pretului la alimentele de baza, la valoarea medie din ultimele trei luni, avand in vedere ca speculantii au fost lasati sa profite de criza si sa-si umple buzunarele pe spatele suferintei oamenilor. Simonis sustine ca, daca Guvernul nu va lua aceasta masura miercuri, PSD are pregatit un proiect de lege in acest sens, care sa fie adoptat de urgenta.

Liderul deputatilor PSD cere plafonarea preturilor la alimentele de baza

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, solicita Guvernului plafonarea pretului la alimentele de baza, la valoarea medie din ultimele trei luni, avand in vedere ca speculantii au fost lasati sa profite de criza si sa-si umple buzunarele pe spatele suferintei oamenilor.

PSD cere sa fie testati toti romanii suspecti de coronavirus : Lipsa unei testari corespunzatoare duce la statistici eronate. Nu putem lupta cu aceasta pandemie legati la ochi (VIDEO)

PSD cere testarea tuturot cazurilor suspecte de coronavirus. Senatorul Lucian Romascanu a declarat, amrti, ca cere Guvernului sa informeze clar si transparent populatie. De asemenea, social-democratii cer.

Stare de urgenta in Romania. Ce masuri iau oficial autoritatile. Toti cetatenii trebuie sa tina cont de asta

Care sunt masurile luate de autoritati, odata cu venirea starii de urgenta? Traian Berbeceanu a facut anuntul oficial pe pagina sa de socializare, in legatura cu reglementarile noii situatii din Romania. Stare de urgenta in Romania. Ce masuri iau oficial autoritatile? UPDATE: Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a dat explicatii la Digi24 .

UPDATE Cresteri importante in traficul de internet si telefonie din Romania din cauza epidemiei de COVID-19: Operatorii iau masuri, nu exclud blocajele si recomanda o utilizare rationala a resurselor

Cresteri importante ale traficului de internet si telefonie au inceput sa fie anuntate de toti marii operatori de comunicatii din Romania, care asigura insa ca au luat masuri pentru a asigura continuitatea serviciilor pe fondul cresterii traficului de date datorate izolarii la domiciliu a populatiei. Totusi, atat Orange cat si Telekom au recomandat miercuri ca utilizatorii sa aiba un consum rezonabil de tehnologie. Sunt asteptate audiente record la televiziunile de stiri si nu sunt excluse anumite blocaje in retele in zonele rezidentiale. Vodafone spune ca pentru serviciul Netflix a inregistrat o crestere de 40% a traficului in reteaua UPC. Vezi in articol primele date si estimari de trafic furnizate de Telekom, Orange, Vodafone si RCSRDS la solicitarea HotNews. ro.

Si magazinele online iau masuri de protejare a clientilor

Unul dintre magazinele online cu mobilier si decoratiuni a luat o serie de masuri de protejare a clientilor si angajatilor sai astfel incat sa fie limitata o posibila contaminare a acestora.

Decretul privind starea de urgenta in Romania. Ce masuri si ce restrictii ar putea contine

Privind situatia de epidemie din tara, precum cazurile confirmate in ultima vreme, s-ar putea lua noi restrictii. Starea de urgenta implementata maine, va putea contine mai multe restrictii. Decretul privind starea de urgenta in Romania Presedintele Klaus Iohannis, va emite in curand decretul cu privire la instalarea starii de urgenta. Ce se stie despre aceasta .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )