Libnet.ro
UNICEF

20:32

Cinci intrebari pentru Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Cinci intrebari pentru Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a renuntat in ultima luna la rolul constitutional atribuit Presedintelui Romaniei de actul fundamental, ignorand articolul 80 II) care il indrituieste si obliga sa exercite functia de mediere intre puterile statului, precum si intre stat si societate in niciun caz sa atace constant un partid politic si sa interpreteze subiectiv statistici economice. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii, raspuns pentru Klaus Iohannis: Salariile bugetarilor au crescut si este foarte simplu sa se uite si pe bugetul Romaniei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a raspunscriticilor aduse de presedintele Romaniei. Klaus Iohannis a criticatLegea salarizarii, spunand ca nu reprezinta o reforma. Bineinteles.

CCR, decizie pentru Klaus Iohannis. Ce se intampla cu sesizarea facuta de Presedinte

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru 31 mai deliberarile in cazul sesizarii presedintelui Klaus Iohannis privind modificarile la Legea administratiei publice locale si Statutul alesilor locali,.

Camera Deputatilor, lovitura pentru Klaus Iohannis: Presedintele a fost exclus din procedura de numire a conducerii ANCOM

Camera Deputatilor a decis miercuri mentinerea prevederii din OUG 33/2017 referitoare la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, potrivit careia presedintele acestei.

Viorica Dancila, raspuns pentru Klaus Iohannis: Nu-mi voi demisia sub nicio forma

Viorica Dancila a spus, joi, ca nu isi va da demisia din functia de premier. Aceasta a precizat ca nu va demisiona, atata timp cat are sprijinul lui Liviu Dragnea si al coalitiei de guvernare. Nu-mi voi.

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Nu-mi voi da demisia

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca nu isi va prezenta demisia de la conducerea Guvernului. Aceasta a spus ca atata vreme cat beneficiaza de sprijinul lui Liviu Dragnea si al coalitiei de guvernare nu.

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Nu-mi voi da demisia sub nicio forma atat timp cat ma sustin Liviu Dragnea si coalitia PSD-ALDE (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca nu isi va prezenta demisia de la conducerea Guvernului. Aceasta a spus ca atata vreme cat beneficiaza de sprijinul lui Liviu Dragnea si al coalitiei de guvernare nu.

VIDEO Klaus Iohannis despre protestele romanilor: Este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe acesti guvernanti cu picioarele pe pamant

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, sambata, de la Blaj, oamenilor care protesteaza in Bucuresti si in alte orase ca este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe guvernanti cu picioarele pe pamant.

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Din nefericire, cadrul legislativ nu este mereu cel mai flexibil

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania in care subliniaza importanta educatiei financiare si a celei.

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Educatia financiara, mai importanta ca niciodata

Presedintelui Klaus Iohannis a subliniat sambata, in mesajul transmis cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania, importanta educatiei financiare si a celei antreprenoriale,.

Klaus Iohannis, presiune pe Guvern: Ce lege a adopta presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea pentru aprobarea OUG nr. 92/2017 privind aprobarea Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolarii si elevii din 50 de unitati de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )