Libnet.ro
UNICEF

01:05

O datorie de un milion de lei impiedica desfiintarea USL

Adevărul Adevărul,
O datorie de un milion de lei impiedica desfiintarea USL

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat, luni, ca social-democratii au refuzat sa participe la intalnirea de mediere dintre PSD, PNL si PC pentru desfiintarea USL, pe motiv ca alianta are de achitat o datorie in valoare de un milion de lei, reprezentand cheltuielile in campania din 2012. continuă pe Adevărul

Rusia il acuza pe secretarul general al NATO ca face presiuni in cazul avionului Boeing doborat in Ucraina

Rusia il a cuza pe secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, ca face presiuni privind implicarea Rusiei in doborarea avionului Boeing de separatistii pro-rusi in estul Ucrainei.

Secretarul general al NATO spune ca detine dovezi care probeaza responsabilitatea insurgentilor prorusi in prabusirea zborului MH17

Insurgentii prorusi sunt responsabili pentru prabusirea zborului MH17, pe 17 iulie, in estul Ucrainei, spune secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, precizand ca detine dovezi in acest sens.

Secretarul general al NATO, acuzat ca exercita presiuni asupra investigatiei privind prabusirea avionului Malaysia Airlines

Delegatia permanenta a Rusiei la NATO il acuza pe secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen ca incearca sa exercite presiuni asupra investigatiei privind prabusirea avionului Malaysia Airlines in.

Secretarul general al ONU se declara ingrijorat de intensificarea antisemitismului in legatura cu actele din Fasia Gaza

Violentele din Fasia Gaza nu ar trebui sa ofere un pretext pentru ca antisemitismul dinEuropa sa ia proportii, a declarat, duminica, secretarul general al ONU, Ban Ki-moon. Acesta deplange o crestere.

Secretarul general NATO: Agresiunea Rusiei in Ucraina justifica noi planuri de aparare

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, afirma ca agresiunea rusa impotriva Ucrainei justifica pregatirea unor noi planuri de aparare, transmite AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )