Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis, dupa ce liderul PSD a facut pe mediatorul: Nu Dancila a atacat BNR, ci Dragnea! Daca el crede ca a facut mediere, e bine si asa

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa ce liderul PSD a facut pe mediatorul: Nu Dancila a atacat BNR, ci Dragnea! Daca el crede ca a facut mediere, e bine si asa

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce a vrut sa medieze o discutie intre Guvernul Dancila si Banca Nationala a Romaniei BNR), care a fost insa refuzata de catre premier. Seful statului a. continuă pe B1

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a sesizat CCR: Razboi pe LEGILE JUSTITIEI!

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Ministrul Justitiei il.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa decesul Doinei Cornea

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de condoleante familiei si apropiatilor Doinei Cornea. Acesta a omagiat personalitatea care a fost Doina Cornea in istoria noastra recenta si a numit-o o emblema a afirmarii rostului libertatii umane, dar si imaginea civismului si a eroismului feminin pentru generatiile viitoare.

Liviu Dragnea, atac la Klaus Iohannis: Contrar celor spuse de unii cu functii foarte inalte... (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa pre;edintelui Klaus Iohannis dupa intalnirea avuta cu premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu, in biroul sau de la Camera.

Sorina Matei: Cum s-a facut de ras Klaus Iohannis pe Legile Justitiei

Jurnalista Sorina Matei il critica pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a anuntat ca trimite tot pachetul de legi ale justitiei la Curtea Constitutionala si ca sesizeaza Comisia de la Venetia in ac.

Klaus Iohannis, apel catre CCR cu privire la legile Justitiei: Nu va grabiti cu analiza

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 12:30, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Aceasta este prima iesire a lui Klaus Iohannis dupa ce a anuntat ca ii retrage sprijinul.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 12:30, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Aceasta este prima iesire a lui Klaus Iohannis dupa ce a anuntat ca ii retrage sprijinul.

Razboiul intre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis continua. Ce mutare va face liderul PSD

Vacanta de 1 Mai s-a terminat, iar razboiul politic reincepe. Liviu Dragnea si Klaus Iohannis sunt asteptati sa faca noi mutari in conflictul pornit saptamana trecuta dupa ce presedintele a.

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis. Cazanciuc: Toata opera lui se restrange la cuvantul penal. Respingerea irationala a efortului de a reforma justitia are legatura cu campania electorala pentru al doilea mandat (VIDEO)

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca trimite intreg pachetul Legilor Justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) si, in paralel, sesizeaza Comisia de la.

Un deputat PSD cere suspendarea lui Klaus Iohannis si il lanseaza o provocare lui Liviu Dragnea: Pe cand un selfie de la...

Liviu Plesoianu reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ca trimite tot pachetul de legi ale justitiei la Curtea Constitutionala si ca sesizeaza Comisia de la Venetia in acest sens.

Vicepresedintele Parlamentului European, critici dupa declaratiile lui Klaus Iohannis pe legile justitiei: Vrea sa castige timp

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu, vicpresedinte al ParlamentuluI European, sustine ca presedintele Klaus Iohannis s-a amestecat in treburile Curtii Constitutionale, prin declaratia facuta miercuri cu pr.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )