Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministrul Economiei: Echilibrul nu se gaseste in strada. Presedintele Iohannis trebuie sa fie initiatorul actiunii de mediere (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Economiei: Echilibrul nu se gaseste in strada. Presedintele Iohannis trebuie sa fie initiatorul actiunii de mediere (VIDEO)

Echilibrul se gaseste la masa negocierii, nu in strada, iar presedintele trebuie sa fie initiatorul actiunii de mediere, a declarat Alexandru Petrescu, Ministrul Economiei. Acesta a motivat emiterea. continuă pe B1

Ministrul Economiei sustine ca va trimite corpul de control la companiile din subordine

Ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, a declarat pentru News. ro ca va trimite corpul de control la principalele companii din subordine, urmans sa fie verificate si proiectele desfasurate anul trecut la minister, adica din perioada guvernului precedent, iar in unele cazuri vor fi informari si in Guvern, care poate declansa controale suplimentare.

Ministrul Economiei: Industria de aparare va beneficia de investitii de 20,5 milioane lei in acest an

Industria de aparare va beneficia de investitii de aproape doua ori mai mari fata de anul trecut, de 20,5 milioane lei 4,5 milioane euro), a declarat ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, in subordinea caruia se afla companiile de stat din acest.

Ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, propus pentru a prelua interimatul la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, dupa demisia lui Florin Jianu

Premierul Sorin Grindeanu a transmis, vineri, presedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a ministrului Economiei, Alexandru Petrescu, ca ministru interimar pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, dupa ce Florin Jianu si-a anuntat demisia.

Grideanu il propune pe ministrul Economiei interimar la Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, dupa demisia lui Florin Jianu

Premierul Sorin Grindeanu i-a transmis, vineri, presedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a ministrului Economiei, Alexandru Petrescu, ministru interimar pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. Florin Jianu a demisionat, joi,.

Ion Iliescu ATAC dur la Presedintele Iohannis: Va trebui sa dea socoteala

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat sambata ca Presedintele Klaus Iohannis se face vinovat pentru protestele din ultimele zile in Romania. El a incitat strada si a provocat aceasta an.

Ministrul de Interne si conducerea Jandarmeriei, criticate dur de presedintele Iohannis: Foarte grav mi s-a parut ca doamna Carmen Dan nu a stiut nimic despre posibilele incidente din Piata Victoriei. Ar insemna ca nu conduce un minister, ci doar sta in m

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, joi, o declaratie de presa, in care a criticat modul in care au actionat Ministerul de Interne si Jandarmeria, in seara protestului de joi, soldat cu ranirea mai multor persoane.

Presedintele Iohannis vrea sa se adreseze, marti, Parlamentului. Mesajul sau vizeaza modificarile aduse de Guvern legislatiei penale

Presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, in care si-a exprimat intentia de a se adresa Parlamentului, marti, la ora 12. Mesajul presedintelui este legat de Ordonanta de Urgenta privind modificarea Codului penal si de procedurp penala.

Presedintele Iohannis participa vineri la reuniunea informala a Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la reuniunea informala a Consiliului European, care se desfasoara in Republica Malta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )