Libnet.ro
UNICEF

14:15

Calin Popescu-Tariceanu: Viorica Dancila incearca sa evite venirea in Parlament si cumpara pe unii la bucata. Melescanu si-a primit argintii, a impuscat postul de presedinte al Senatului

B1 B1,
Calin Popescu-Tariceanu: Viorica Dancila incearca sa evite venirea in Parlament si cumpara pe unii la bucata. Melescanu si-a primit argintii, a impuscat postul de presedinte al Senatului

Calin Popescu Tariceanu a acuzat luni seara PSD ca incearca traga de timp si sa cumpere parlamentari la bucata, acesta fiind motivul care ar explica teama premierului Dancila de a veni in. continuă pe B1

Cine sunt candidatii la presedintie, potrivit lui CTP. Care e diferenta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a facut o ampla analiza a candidatilor la alegerile prezidentiale din acest an. Potrivit gazetarului, Calin Popescu Tariceanu nu a realizat nimic important in functiile pe care le-a ocupat pana acum, Viorica Dancila este o biata pisica luata de ceafa de Dragnea, iar Klaus Iohannis castiga electorat fara sa faca prea multe .

Digi24: Viorica Dancila pleaca la New York pentru fotografii de campanie

Premierul Viorica Dancila va pleca in ultima saptamana din septembrie in Statele Unite ale Americii, unde va participa la o intalnire cu oamenii de afaceri din New York, organizata de Camera de Comert Romano-Americana, potrivit unui document obtinut de Digi24. Potrivit surselor Digi24, premierul incearca sa obtina intrevederi cu oficiali americani, in incercarea de a puncta in campania electorala cu o fotografie care sa o valideze drept partener al SUA.

Victor Ponta o ameninta pe Viorica Dancila cu motiunea de cenzura: Asteptam pana miercuri

Victor Ponta ii cere premierului Viorica Dancila sa vina pana miercuri in Parlament cu o propunere de Guvern restructurat. in caz contrar, Pro Romania va vota motiune de cenzura propusa de liberali,.

Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea intr-un mail oficial catre Victor Ponta. Gafa uriasa

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a aratat, pe pagina sa de Facebook, ca a primit un mail din partea Vioricai Dancila cu privire la Pactul pentru bunastarea romanilor, care era semnat de Liviu Dragnea Cabinet Presedinte. Cum a reusit premierul sa se dea altcineva? Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea .

Traian Basescu o toarna pe Viorica Dancila. Ce sfat ii da presedintelui Klaus Iohannis

Traian Basescu a vorbit despre refuzul presedintelui Romaniei de a semna remanierea Guvernului, la cererea premierului Viorica Dancila. Fostul sef de stat il indeamna pe Klaus Iohannis sa nu semneze si sa faca plangere penala la Parchetul General. Traian Basescu: Iohannis nu are dreptul sa semneze remanierea fara aprobarea Parlamentului Klaus Iohannis a respins cele .

Viorica Dancila: Iohannis face rau propriei tari.Ne-a spus ca a citit Pactul pentru romani si a trecut mai departe. Cum rade de Opozitie premierul

Prim-ministrul Viorica Dancila i-a criticat, luni seara, pe cei din opozitie si pe Klaus Iohannis, pentru faptul ca nu au vrut sa semneze pana la acest moment Pactul pentru bunastarea romanilor pe care PSD l-a propus saptamana trecuta.

Premierul Viorica Dancila: Vreau ca toate partidele politice din Romania sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a condamnat, luni seara, partidele politice din Opozitie, pe motiv ca acestea au refuzat sa semneze pactul propus de PSD privind bunastarea romanilor. Am propus, la sfarsitul.

Ramona Manescu a gasit pretextul perfect pentru a merge alaturi de Viorica Dancila in SUA: Fotografiile de campanie cu liderii importanti americani se lasa insa asteptate

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a gasit pretextul perfect pentru a o insoti pe Viorica Dancila in SUA. Ministrul Afacerilor Externe a anuntat ca aceasta va participa la ceremonia dedicata preluarii.

Un grup parlamentar a semnat pactul propus de Viorica Dancila. Premierul le ceruse partidelor sa-si ia angajamentul ca nu vor taia pensiile si salariile

Grupul parlamentar al minoritatilor nationale, prin deputatul Varujan Pambucciana, a semnat luni pactul propus de premierul Viorica Dancila, potrivit stiripesurse. ro. Vestea vine in contextul in care sefa.

Traian Basescu, despre pactul propus de Viorica Dancila: E cel mai mare fals pe care l-am vazut pus pe hartie. Semnarea lui ar fi o urcare in barca guvernului PSD

Traian Basescu sustine ca semnarea pactului propus de Viorica Dancila ar echivala cu o urcare in barca guvernului PSD si ca, daca ar mai fi presedinte de partid, nu ar semna un astfel de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )