Libnet.ro
UNICEF

07:15

Serban Nicolae, candidatul PSD la sefia Senatului: Nu stiu de la cine sunt voturile nule, probabil ale prietenilor apropiati

Antena3 Antena3,
Serban Nicolae, candidatul PSD la sefia Senatului: Nu stiu de la cine sunt voturile nule, probabil ale prietenilor apropiati

Serban Nicolae a fost ales azi, de colegii sai din PSD, ca favorit pentru a candida la sefia Senatului, el obtinand cele mai multe voturi. continuă pe Antena3

Cine este Serban Nicolae, candidatul PSD pentru sefia Senatului. Poate deveni al doilea om in statul roman

Dupa demisia lui Melescanu din functia de presedinte al Senatului Romaniei, numele vehiculat in ultimele 24 de ore este cel al lui Serban Nicolae, candidatul PSD la cea de a doua functie in stat. Cine este Serban Nicolae, candidatul PSD pentru sefia Senatului Serban Nicolae este avocat, lucru de care este foarte mandru iar istoria .

Serban Nicolae, candidatul PSD la sefia Senatului. El spera sa primeasca si sprijinul altor partide

Serban Nicolae este candidatul PSD pentru presedintia Senatului. El l-a invins in competitia interna pe Radu Oprea, fost ministru al Mediului de Afaceri, informeaza G4Media, care citeaza surse din.

Serban Nicolae, propus de PSD pentru sefia Senatului

PSD a decis marti sa-l propuna pe Serban Nicolae pentru functia de presedinte al Senatului. Votul pentru alegerea functiei va avea loc miercuri, prin votul plenului. in Senat social-democratii au o majoritate confortabila.

Serban Nicolae, propunerea PSD pentru presedintia Senatului Favoritul lui Ciolacu a pierdut detasat in fata lui Nicolae

Serban Nicolae este propunerea PSD pentru presedintia Senatului, au decis, marti, senatorii social-democrati. Nicolae este cunoscut drept un sustinator al modificarilor la legile justitei si codurilor penale si s-a remarcat si prin derapajele sale verbale la adresa colegilor. De precizat este ca acesta a castigat in fata senatorului Oprea care a fost sustinut de catre presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Serban Nicolae are sanse sa fie validat drept presedintele Senatului in conditiile in care PSD controleaza majoritatea in aceasta camera. UPDATE Conducerea PSD nu este de acord cu propunerea facuta de grupul senatorial. Situatia s-ar putea transa la un viitor Comitet Executiv al partidului iar alegerea Senatului ar putea fi amanata pentru saptamana viitoare, sustin surse din interiorul PSD.

Teodor Melescanu se intoarce pe o functie de conducere in Senat la pachet cu Serban Nicolae

Teodor Melescanu va fi sustinut de PSD pentru un post de vicepresedinte al Senatului, alaturi de Robert Cazanciuc si de Liviu Marian Pop. Serban Nicolae, unul dintre parlamentarii care au pus umarul la ciuntirea legislatiei penale, va fi propunerea PSD pentru sefia Senatului. PSD are singur majoritate la Senat.

Cine este Serban Nicolae, viitorul sef al Senatului: campionul jignirilor, soferul unui condamnat PSD, macelar al Justitiei

De profesie avocat, inceputurile politice ale lui Serban Nicolae il leaga de Ion Iliescu, fata de care se simte categoric mai legat decat de Liviu Dragnea. De-a lungul vremii acesta s-a facut remarcat prin iesirile jignitoare la adresa colegilor din Parlament precum si prin asigurarea spatelui celor cu probleme penale din PSD. Fie din pozitia de avocat, fie din cea de parlamentar.

Serban Nicolae, propus de PSD pentru conducerea Senatului

Serban Nicolae a fost propus de PSD pentru a ocupa functia de presedinte al Senatului, au dezvaluit surse din partid.

Serban Nicolae este propunerea PSD pentru sefia Senatului

ACTUALIZARE - Uniunea Salvati Romania USR) considera ca nominalizarea, de catre PSD, a lui Serban Nicolae pentru functia de Presedinte al Senatului este o jignire adusa Romaniei si statului de drept. --- PSD a decis, marti, sa-l propuna pe Serban Nicolae pentru functia de presedinte al Senatului, votul urmand sa aiba loc in sedinta de miercuri.

Lupta apriga pentru sefia Senatului. Cine este in carti pentru a prelua functia

Senatul isi va alege, miercuri, presedintele forului legislativ. PSD l-a propus pe Serban Nicolae, PNL pe Alina Gorghiu, iar USR pe Vlad Alexandrescu. Plenul va avea loc intre orele 10. 30 si 13.

Serban Nicolae este propunerea PSD pentru sefia Senatului

PSD a decis, marti, sa-l propuna pe Serban Nicolae pentru functia de presedinte al Senatului, votul .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )