Libnet.ro
UNICEF

12:01

Dat afara din ALDE, Teodor Melescanu s-a inscris in Forta Nationala

B1 B1,
Dat afara din ALDE, Teodor Melescanu s-a inscris in Forta Nationala

Teodor Melescanu, presedinte al Senatului,s-a inscris in Forta Nationala. Acest nou grup parlamentar a fost format de alti fosti membri ALDE si de cativa independenti. Amintim ca acum circa o. continuă pe B1

Teodor Melescanu, miscare de ultima ora. S-a inscris in Forta Nationala

Miscare-bomba din partea lui Teodor Melescanu. Presedintele Senatulu s-a inscris in Forta Nationala, noul grup din Parlament in care se afla fostii parlamentari ai ALDE. Forta Nationala informeaza.

CCR a amanat pronuntarea privind alegerea lui Teodor Melescanu la presedintia Senatului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat pronuntarea pe sesizarea de neconstitutionalitate emisa de opozitie privind alegerea lui Teodor Melescanu pentru postul de presedinte al Senatului, potrivit surse citate de Mediafax.

CCR dezbate astazi sesizarea de neconstitutionalitate a hotararii Senatului privind alegerea lui Teodor Melescanu

Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa dezbata, miercuri, sesizarea de neconstitutionalitate a hotararii Senatului de alegere a lui Teodor Melescanu ca presedinte al acestei camere.

CCR discuta sesizarea privind alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, astazi, sesizarea referitoare la alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului.

CCR dezbate hotararea Senatului privind alegerea lui Teodor Melescanu

ACTUALIZARE - CCR a amanat pentru 30 octombrie dezbaterea sesizarii referitoare la hotararea Senatului privind alegerea lui Teodor Melescanu.

Teodor Melescanu despre Tamara Buciuceanu: Ati adus multa bucurie in sufletele multor generatii

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, regreta moartea Tamarei Buciuceanu si afirma ca actrita a .

DECIZIE DRASTICA! Dat afara de la CLUBUL GERMAN, dupa ce a sustinut ofensiva armatei turce din Siria

Politica se muta pe terenul de fotbal. Jucatorul turc Cenk Sahin a fost dat afara de la formatia de liga a doua din Germania Sankt Pauli, dupa ce si-a manifestat sustinerea fata de ofensiva armatei turce din.

Un functionar public de la DGASPC Mehedinti a fost dat afara, fiind in concediu medical

Un functionar public cu functie de conducere in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mehedinti, condusa de Valentin Popescu, s-a trezit dat afara desi se afla in concediu medical.

UPDATE: CCR amana pana in 30 octombrie o decizie pe sesizarea ALDE privind alegerea lui Melescanu la sefia Senatului Fostul ministru de Externe a ajuns presedinte la Senat cu sprijinul PSD si a fost exclus din ALDE

Curtea Constitutionala a amanat miercuri pentru 30 octombrie o decizie asupra sesizarii ALDE, PNL, PMP, UDMR si a unor senatori neafiliati privind alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului. Fostul ministru de Externe a ajuns la sefia Senatului cu sprijinul PSD si provocand scandal in partidul sau, ALDE, care tocmai rupsese coalitia de guvernare.

Tarom, decapitata din nou. Al patrulea director general dat afara intr-un singur an

Compania nationala aeriana Tarom a ramas din nou fara proaspata conducere, pentru a patra oara in acest an. Madalina Mezei a fost revocata din functia de director general.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )