Libnet.ro
UNICEF

16:45

FORTAT DE CCR, Teodor Melescanu a demisionat din fruntea Senatului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FORTAT DE CCR, Teodor Melescanu a demisionat din fruntea Senatului

Teodor Melescanu a demisionat, ieri, din functia de presedinte al Senatului. El a declarat de la tribuna Camerei superioare a Parlamentului: Am decis sa ma retrag din functia de presedinte al Senatului, desi nu a fost inca publicata decizia CCR si motivarea acesteia. Am considerat ca la inceperea unei noi sesiuni ar trebui sa evitam dezbateri politice sau personale pe temea pre and 172;sedintiei, pentru a ne putea concentra asupra activitatilor Senatului intr-o perioada relativ complicata. continuă pe Ziarul Bursa

Melescanu si-a dat demisia din fruntea Senatului

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, si-a anuntat luni, in plen, demisia din functie dupa ce ju.

Teodor Melescanu a demisionat de la sefia Senatului. Cine ii ia locul

Presedintele Senatului Teodor Melescanu a demisionat luni din functie. Cu cateva ore in urma, acesta afirma ca nu are de gand sa paraseasca sefia Senatului.

Teodor Melescanu a demisionat de la sefia Senatului. Cine ii ia locul

Teodor Melescanu a demisionat de la sefia Senatului. Decizia vine dupa ce in urma cu doua saptamani, Curtea Constitutionala a decis ca alegerea sa a fost una contrara legii fundamentale. S-a deschis lupta pentru sefia Senatului. PSD are cele mai multe voturi. Ce senatori isi doresc functia.

Teodor Melescanu tine cu dintii de sefia Senatului: Nu am depus nicio demisie

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a declarat luni ca nu a demisionat din functie, mentionand ca asteapta motivarea CCR si publicarea acesteia in Monitorul Oficial, dar a mentionat ca va transa aceasta problema in plenul Senatului, urmand sa se gaseasca cea mai buna solutie pentru a nu bloca activitatea Parlamentului.

Teodor Melescanu a demisionat de la sefia Senatului

ACTUALIZARE - Vlad Alexandrescu - propunerea USR pentru sefia Senatului --- *ACTUALIZARE - Teodor Melescanu a demisionat de la sefia Senatului.

MELESCANU RAMANE LA SEFIA SENATULUI: Nu am depus nicio demisie

ACTUALIZARE - Teodor Melescanu a demisionat de la sefia Senatului .

Cine ii va lua locul lui Teodor Melescanu in Senatul Romaniei. Cati bani ia presedintele Senatului

Teodor Melescanu, presedintele Senatului, si-a anuntat luni, in plen, demisia din functie, dupa ce judecatorii CCR Curtea Constitutionala a Romaniei) au decis ca numirea sa in functie este neconstitutionala. in plus, sedinta a fost suspendata pentru ca noul Birou Permanent sa se reuneasca. Cine ii va lua locul lui Teodor Melescanu in Senatul Romaniei Teodor .

Teodor Melescanu demisioneaza de la sefia Senatului: Am decis sa ma retrag din functia de presedinte

Teodor Melescanu a anuntat, luni, ca demisioneaza din functia de presedinte al Senatului, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a invalidat procedura prin care acesta a fost instalat la sefia forului.

Teodor Melescanu, intrebat daca demisioneaza de la sefia Senatului: Eu nu fac niciodata pasul inapoi, fac intr-o parte

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu sustine ca este deschis pentru gasirea unei solutii pentru a depasi o perioada foarte grea pentru Senat, referindu-se la decizia CCR potrivit careia alegerea sa i.

Teodor Melescanu si-a anuntat retragerea de la sefia Senatului

Teodor Melescanu a anuntat ca se retrage din functia de presedinte al Senatului, dupa ce Curtea Constitutionala a stabilit ca procedura prin care acesta a fost ales in functie a fost neconstitutionala.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )