Libnet.ro
UNICEF

15:30

Guvernul Orban a depus juramantul la Palatul Cotroceni: Marcel Ciolacu si Teodor Melescanu, prezenti la ceremonie(VIDEO)

B1 B1,
Guvernul Orban a depus juramantul la Palatul Cotroceni: Marcel Ciolacu si Teodor Melescanu, prezenti la ceremonie(VIDEO)

Membrii Guvernului Ludovic Orban au depus juramantul de investitura intr-o ceremonie organizata, luni seara, la Palatul Cotroceni. La eveniment au fost prezenti si presedintii Camerei Deputatilor. continuă pe B1

VIDEO Guvernul Orban a depus juramantul, la Palatul Cotroceni Iohannis: Va spun sincer, ma tem de ce vor gasi noii ministri in ministere

Guvernul condus de Ludovic Orban a depus luni juramantul, la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Va spun sincer, ma tem de ce vor gasi noii ministri in ministere, a spus Klaus Iohannis, dupa ceremonia depunerii juramantului. Printre prioritatile Guvernului, Iohannis a notat bugetul pentru 2020, reluarea discutiilor pe legile Justitiei si incurajarea luptei anticoruptie.

Guvernul Orban a depus juramantul. Iohannis: Ma tem de ce vor gasi noii ministri. Melescanu si Ciolacu, prezenti la Cotroceni

Ministrii Guvernului Orban au depus juramantul la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a trasat deja primele sarcini: bugetul de stat pe 2020, repararea legilor Justitiei, dupa masacrul PSD, si reluarea luptei impotriva coruptiei. Seful statului va participa in aceasta seara la prima sedinta de guvern, informala, care va avea loc la Palatul Victoria. PSD a pierdut puterea dupa 7 ani si jumatate. Este o minune, a spus premierul Orban.

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis. Ceremonia a fost precedata de o discutiea sefului statului cu membrii noului Guvern. Cititi si: Klaus.

Guvernul Ludovic Orban depune juramantul la Palatul Cotroceni LIVE VIDEO

UPDATE -Ministrii Cabinetului Orban depun juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului Orban.

Guvernul Orban a depus juramantul. Iohannis, nou prilej de atac la PSD

Marcel Ciolacu: Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la v.

Ciolacu sustine ca Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la votul de investitura, pentru ca nu va face altceva decat sa se laude cu realizarile PSD.

Ciolacu: Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la v.

Guvernul Orban, selfie in microbuz in drum spre Cotroceni pentru depunerea juramantului

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a postat pe Facebook, cu putin timp inainte de ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni, un selfie in care apar mai multi membri ai Guvernului PNL, inclusiv premierul Ludovic Orban.

PSD, plan-exploziv. Cum vrea sa dea jos Guvernul Orban

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca PSD intentioneaza sa depuna motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, dupa ce va trece luna de miere. Asta este rostul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )