Libnet.ro
UNICEF

17:00

incepe curatenia in MAE: diplomatii cu proptele, maziliti de premierul Orban. Cat de lunga e lista de pile

Adevărul Adevărul,
incepe curatenia in MAE: diplomatii cu proptele, maziliti de premierul Orban. Cat de lunga e lista de pile

Mai multi consuli promovati de PSD strict la ordin politic vor fi revocati din functie de Guvernul Orban. Printre ei se numara: fiul lui Melescanu, fiul fostul ministru Daniel Barbu, fostul avocat al lui Gigi Becali, vecina lui Toni Grebla si alte pile, cunostinte, relatii. continuă pe Adevărul

Premierul Orban, primele masuri! A renuntat la sefii de la conducerea ANSVSA. Pe cine a pus in locul lor

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca procesul de curatenie din ministere inca e in toi, pentru ca au picat noi capete si au fost facute alte eliminari in cateva functii importante. Cel mai recent astfel de exemplu este cel oferit de primul ministru, joi, atunci cand au fost eliberate din functie si alte nume importante.

Premierul Orban, nou atac la PSD: Si-a batut joc de banii publici si a adus Romania intr-o situatie care nu poate fi evitata

Premierul Ludovic Orban a sustinut vineri ca PSD si-a batut joc de banii publici si a adus Romania intr-o situatie in care nu poate fi evitata depasirea tintei de deficit. Indiferent cum i se spune,.

Presedintele Iohannis, intalniri cu premierul Orban si ministrii

Presedintele Klaus Iohannis are in aceasta perioada o serie de intalniri cu ministrii si premierul Ludovic Orban, discutiile vizand agenda guvernamentala pentru fiecare domeniu in parte, sustin surse guvernamentale. Formatul discutiilor este presedinte-premier-ministru.

GABRIELA FIREA: il provoc la o dezbatere pe premierul Orban

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a provocat la o dezbatere pe premierul Ludovic Orban pe subiecte legate de administratia locala, sustinand ca acesta nu se informeaza cand iese public, iar afirmatia referitoare la construirea Salii Polivalente arata incompetenta.

Noi executii in guvern. Premierul Orban a mai eliminat patru PSD-isti pusi in functii inalte la Palatul Victoria

O noua rafala de executii in Guvern. Premierul Ludovic Orban a semnat noi decizii de eliminare de PSD-isti pusi in functii inalte la Palatul Victoria. - Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )