Libnet.ro
UNICEF

14:15

Melescanu o contrazice pe Dancila: Iohannis reprezinta Romania la Consiliul European

B1 B1,
Melescanu o contrazice pe Dancila: Iohannis reprezinta Romania la Consiliul European

Premierul Viorica Dancila a dat de inteles ca vrea sa reprezinte Romania la Consiliul European. Ministrul de Externe, insa, sustine ca presedintele Klaus Iohannis este cel care trebuie sa reprezinte tara la. continuă pe B1

Teodor Melescanu explicatii despre cine merge la Consiliul European: CCR a decis ca merge presedintele Romaniei

La Consiliul European merge presedintele Romaniei, iar in cazul unor propuneri noi, este nevoie de mandat din partea Legislativului, a declarat, duminica seara, la Digi 24, ministrul de Externe, Teodor.

Cine reprezinta Romania la Consiliul European: presedintele sau premierul?

Teodor Melescanu, Ministrul de Externe, a explicat capresedintele reprezinta Romania la Consiliul Uniunii Europene in timpul presedintiei preluata de la 1 ianuarie. in cazul unor propuneri noi, este nevoie de mandat din partea Legislativului. Raspunsul tehnic este dat de doua decizii ale Curtii Constitutionale, de pe vremea presedintelui Traian Basescu, potrivit carora la Consiliul European [] .

Melescanu, despre cine participa la Consiliul European: Poate sa mearga si presedintele si premierul

Ministrul de Externe Teodor Melescanu a afirmat, duminica, ca la Consiliului European poate merge atat presedintele, cat si premierul, precizand ca participarea lui Klaus Iohannis ar fi atipica, deoarece exista doar doi sau trei sefi de stat, la nivelul UE, care vin la reuniuni, relateaza Mediafax.

Cine merge la Consiliul European: presedintele sau premierul? Raspunsul lui Melescanu

Exista doua decizii ale Curtii Constitutionale potrivit carora la Consiliul European merge presedintele Romaniei, a declarat duminica la Digi24 ministrul de Externe, Teodor Melescanu.

Teodor Melescanu: La Consiliul European poate merge si presedintele, si premierul

Teodor Melescanu a explicat ca atat premierul, cat si presedintele pot merge la Consiliul European, insa ar fi un caz atipic ca acesta din urma sa participe, deoarece sunt doar doi sau trei sefi de state care vin la reuniuni, in rest tarile fiind reprezentate de prim-ministri.

ştiri din Politica

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )