Libnet.ro
UNICEF

16:00

Melescanu, convins ca acordul pentru Brexit nu va trece in Parlamentul britanic: Daca Marea Britanie va parasi UE fara un acord, este posibil ca cetatenii romani sa aiba probleme

Adevărul Adevărul,
Melescanu, convins ca acordul pentru Brexit nu va trece in Parlamentul britanic: Daca Marea Britanie va parasi UE fara un acord, este posibil ca cetatenii romani sa aiba probleme

Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe, s-a declarat convins ca acordul pentru Brexit nu va trece in Parlamentul britanic, marti seara. El a mai precizat ca, daca Marea Britanie va parasi UE fara un acord, este posibil ca cetatenii romani sa aiba probleme. continuă pe Adevărul

Presedintele Parlamentului European, reactie dupa ce acordul pentru Brexit a fost respins

Presedintele Parlamentului European Antonio Tajani a scris pe Twitter ca votul din Parlamentul britanic impotriva acordului privind Brexitul este o veste proasta, iar primele ganduri se indreapta catre.

Juncker a plecat mai devreme de la Strasbourg pentru a fi la Bruxelles cnd parlamentul britanic voteaza acordul Brexitului

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a plecat marti mai devreme de la Strasbourg, revenind la Bruxelles pentru a fi la sediul Comisiei Europene in timpul votului crucial din parlamentul britanic privind acordul Brexitului, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

Parlamentul britanic a RESPINS acordul de Brexit incheiat de Theresa May cu liderii UE

Lovitura teribila data de Parlamentul Britanic! Acordul de Brexit incheiat de guvernul britanic condus de Theresa May cu liderii Uniunii Europene a fost respins in urma votului din Parlament. Acordul a primit.

Brexit, zi decisiva. Parlamentul britanic voteaza acordul convenit cu UE

Acordul convenit de Londra si Uniunea Europeana cu privire la iesirea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din blocul comunitar va fi supus la vot marti seara in parlamentul britanic, in cazul.

Marele vot n Parlamentul britanic pentru acordul cu UE, anterior Brexit. Variante de lucru, de la hard la soft

Marti seara e un moment crucial atat pentru UK, cat si pentru UE. in noiembrie anul trecut, premierul britanic Theresa May a adus de la Bruxelles acordul Brexit. Acesta urmeaza sa fie supus la vot marti, 15 ianuarie, in Parlamentul britanic. Guvernul nu are propria majoritate in parlament si, in cadrul partidelor, opiniile sunt impartite. Daca acordul cade la vot, May trebuie sa vina, in termen de trei zile, cu un plan B. Scenariile posibile sunt si hard, si soft.

ALERT Parlamentul britanic respinge acordul Brexit

ACTUALIZARE Parlamentul britanic respinge acordul Brexit ---- Parlamentarii britanici au inceput in aceasta seara principalul vot asupra acordului propus de premierul Theresa May privind Brexit-ul, relateaza Reuters.

LIVEVIDEO UPDATE Acordul Brexit a fost respins de Parlamentul britanic. nfrngere istorica pentru premierul Theresa May

Parlamentul britanic a respins, marti seara, proiectul acordului de divort convenit cu Uniunea Europeana de catre premierul britanic Theresa May. Acest vot, care reprezinta o infrangere istorica pentru Theresa May, amplifica incertitudinea cu privire la viitorul Regatului Unit.

Calculele dinaintea votului istoric din Parlamentul britanic/ Sortii nu i sunt favorabili premierului May

Parlamentul britanic dezbate acordarea sprijinului pentru Acordul de Brexit propus de Theresa May. Decizia va marca modul in care Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana, dar si impactul pe care Brexitul il va avea asupra economiei britanice, relateaza Reuters.

Ce urmeaza dupa ce acordul privind BREXIT a fost respins de parlamentarii britanici

Parlamentarii britanici au respins masiv marti seara acordul privind Brexit-ul negociat de premierul conservator Theresa May cu Bruxellesul, intr-un vot crucial privind viitorul Regatului Unit, cu doua luni si.

Sondaj, cu doar doua zile inainte de votul istoric din Parlament: Cetatenii britanici doresc un nou referendum pentru Brexit

Un nou referendum pentru Brexit este cea mai populara optiune printre cetatenii din Marea Britanie, potrivit unui sondaj realizat la comanda The Independent. Asadar, aceasta varianta se bucura de cea mai mare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )