Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul Teodor Melescanu, noi detalii despre romanca arestata in Rusia, pentru SPIONAJ

B1 B1,
Ministrul Teodor Melescanu, noi detalii despre romanca arestata in Rusia, pentru SPIONAJ

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, marti, ca nu a fost primita nicio notificare din partea romancei arestata la Moscova pentru spionaj. Pana acum nu avem nicio comunicare oficiala din. continuă pe B1

Teodor Melescanu, noi detalii despre tanara arestata pentru spionaj in favoarea Romaniei

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat marti ca MAE nu are nicio comunicare oficiala din partea autoritatilor ruse referitoare la romanca acuzata in Rusia de spionaj in favoarea tarii.

Melescanu, despre romanca arestata in Rusia pentru spionaj: Nu avem nicio comunicare oficiala. Nici femeia, nici familia ei nu au cerut asistenta consulara

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, marti, ca autoritatile romane au incercat sa obtina clarificari din partea Rusiei despre tanara arestata in Rusia pentru spionaj in favoarea Romaniei, dar ca pina acum nu au primit nicio comunicare oficiala. Melescanu a mai spus ca Ministerul Afacerilor Externe nu a primit vreo solicitare de asistenta consulara din partea tinerei sau a familiei acesteia.

Noi detalii despre Carina Turcan, arestata la Moscova pentru spionaj: Ce informatii ar fi oferit aceasta Romaniei

Ies la iveala noi informatii despre Carina Turcan, femeia arestata de catre autoritatile ruse sub acuzatia de spionaj in favoarea mai multor tari, inclusiv Romania. Astfel, Carina Turcan, din.

Noi detalii despre Karina Turcan, arestata n Rusia pentru spionaj: Transmitea informatii Romniei, n spatele careia s-ar putea afla SUA, despre livrarile de electricitate catre Crimeea si Donbas (surse serviciile rusesti)

Karina Turcan, femeia originara din Republica Moldova si care a fost arestata in 15 iunie in Rusia, este suspectata ca a transmis informatii secrete Romaniei, in spatele careia s-ar putea afla Statele Unite, legate de livrarile de energie catre Crimeea si teritoriile separatiste pro-ruse din estul Ucrainei, scrie in editia de luni ziarul rus RBK, preluat de AFP.

Noi detalii despre crima comisa de doi adolescenti, care l-au injunghiat mortal pe taximetristul din Lugoj. Imagini de la locul incidentului

Cei doi tineri de 15 si 17 ani, suspectati ca l-au ucis pe taximetristul din Lugoj si apoi i-au aruncat trupul intr-o padure, au fost arestati preventiv pe o perioada de 30 de zile pentru omor calificat. Pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2518 seconds )