Libnet.ro
UNICEF

11:31

UPDATE PSD si-a refacut majoritatea la Senat Un alt senator isi anunta inscrierea in PSD

Hotnews Hotnews,
 UPDATE PSD si-a refacut majoritatea la Senat Un alt senator isi anunta inscrierea in PSD

UPDATE Senatorul independent Sorin Emanuel Botnariu si-a anuntat inscrierea in PSD la o jumatate de ora dupa ce colegul Eugen Gioanca isi anuntase demisia din partid si inscrierea in PNL. Prin plecarea lui Gioanca, social - democratii pierdusera majoritatea in Senat dar, intr-un interval de jumatate de ora, un alt senator si-a anuntat inscrierea in PSD. Prin recuperearea lui Botnariu, pesedistii au recastigat controlul in Senat. continuă pe Hotnews

Motiunea de cenzura se voteaza miercuri. PSD a pierdut majoritatea in Senat

Motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, se voteaza miercuri. Social-democratii au pierdut majoritatea in Senat, iar pentru ca Guvernul sa fie demis sunt necesare 233 de voturi. Camera Deputatilor si Senatul s-a reunit, in aceasta luni, pentru a prezenta documentul motiunii de cenzura initiata de PSD.

PSD a pierdut majoritatea in Senat circa 30 de minute. Cine s-a intors in barca social-democratilor

UPDATE:Circa 30 de minute a ramas PSD, luni, in Senat, fara majoritate. Senatorul Gabriel Botnariu, apropiat de Gabriela Firea, a anuntat de la tribuna ca revine in PSD. PSD are acum iar majoritate singur in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )