Libnet.ro
UNICEF

07:30

SUA trimit un alt ambasador in Romania. Hans Klemm va fi inlocuit de un cunoscator al limbii romane

Adevărul Adevărul,
SUA trimit un alt ambasador in Romania. Hans Klemm va fi inlocuit de un cunoscator al limbii romane

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, luni, ca ambasadorul SUA Hans Klemm va fi inlocuit de o persoana care cunoaste limba romana, precizand ca nu poate dezvalui numele acestuia pana nu va primi agrementul. continuă pe Adevărul

Teodor Melescanu confirma ca Hans Klemm va fi iNLOCUIT. Cine va fi NOUL AMBASADOR al SUA la Bucuresti

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a vorbit, luni, despre noul ambasador al SUA la Bucuresti. Melescanu a afirmat ca Hans Klemm, actualul reprezentant diplomatic al Americii, va fi inlocuit de o persoana.

Teodor Melescanu confirma nlocuirea lui Hans Klemm. Despre noul ambasador american: O persoana care cunoaste limba romna; asteptam agrementul

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a confirmat luni, la Palatul Parlamentului, inlocuirea ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm, el precizand doar ca persoana care va prelua postul cunoaste limba romana, dar ca nu ii poate dezvalui numele pana nu va primi agrementul, relateaza Agerpres si Mediafax.

MAE confirma inlocuirea ambasadorului SUA

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a anuntat, astazi, ca ambasadorul Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, va fi inlocuit de o persoana care cunoaste limba romana, fara sa dezvaluie, insa, identitatea acesteia.

E oficial! Ambasadorul SUA, Hans Klemm, va fi schimbat

E oficial ca ambasadorul Hans Klemm va fi schimbat. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a confirmat acest lucru. Nu pot eu sa fac evaluari la adresa activitatii ambasadorului Klemm pentru ca nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )