Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanarul Melescanu, atac virulent la adresa mai putin varstnicului Tariceanu: A ramas o umbra disperata! E un expirat politic!

Antena3 Antena3,
Tanarul Melescanu, atac virulent la adresa mai putin varstnicului Tariceanu: A ramas o umbra disperata! E un expirat politic!

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, exclus din ALDE dupa ce a obtinut functia la propunerea si cu sprijinul PSD desi ALDE a iesit de la guvernare, il acuza pe liderul partidului Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Antena3

Melescanu, atac virulent la adresa lui Taricenu: A ramas o umbra disperata! Si el a fost votat tot de PSD

Presedintele Senatului Teodor Meleacanu, exclus din ALDE dupa ce a obtinut functia la propunerea si cu sprijinul PSD desi ALDE a iesit de la guvernare, il acuza pe liderul partidului Calin Popescu Tariceanu.

Melescanu, atac fara precedent la Tariceanu: E un expirat politic. Tot ce a ramas e o umbra disperata care tremura de frica

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a lansat un atac foarte dur la adresa fostului sau coleg de partid, Calin Popescu Tariceanu, despre care afirma ca e expirat politic si il acuza ca recurge la ilegalitati pentru a-i indeparta pe liberal-democratii care il contesta.

Atacurile de phishing care vizeaza utilizatorii de Mac si iOS au crescut cu 9%, ajungand la 1,6 milioane in mai putin de un an

Numarul de atacuri de phishing care ii vizeaza pe utilizatorii de computere Mac si dispozitive mobile iOS, precum si de servicii web asociate pentru a-i atrage in scheme frauduloase a ajuns la 1,6 milioane in prima jumatate a anului 2019. Aceasta cifra este cu aproximativ 9% mai mare decat atacurile de pe parcursul intregului an 2018.

Telefoane bune care costa in total mai putin decat cel mai scump iPhone 11

IPhone 11 Pro si Pro Max au preturi imense. Dar ce ai putea cumpara in loc de cel mai scump iPhone 11? Asta am cautat si, ei bine, sunt cateva modele onorabile. Deocamdata, Orange a anuntat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )