Libnet.ro
UNICEF

15:15

Teodor Melescanu, avertisment catre Viorica Dancila dupa decizia CCR: Ramane problema existentei unei majoritati in Parlament

B1 B1,
Teodor Melescanu, avertisment catre Viorica Dancila dupa decizia CCR: Ramane problema existentei unei majoritati in Parlament

Decizia luata miercuri de Curtea Constitutionala a Romaniei clarifica anumite aspecte, dar ramane problema existentei unei majoritati in Parlament, este de parere presedintele Senatului, Teodor. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Vom merge in Parlament cu o noua propunere de guvern pentru care vom cere un vot de incredere

Viorica Dancila reactioneaza, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea Guvernului, care a reclamat un conflict juridic de natura constitutionala dupa refuzul sefului statului de a numi.

Victor Ponta, avertisment pentru Viorica Dancila: Ce trebuie sa faca premierul pentru ca Pro Romania sa nu voteze motiunea de cenzura

Victor Ponta a anuntat, luni, ca parlamentarii Pro Romania vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, daca premierul nu vine in Parlament cu un cabinet restructurat pana.

Teodor Melescanu: Decizia CCR a clarificat anumite aspecte; ramane problema existentei unei majoritati in Parlament

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a declarat ca decizia luata miercuri de Curtea Constitutionala a Romaniei clarifica anumite aspecte, dar ramane problema existentei unei majoritati in.

Viorica Dancila: Un gest de onoare ar fi ca presedintele Iohannis sa isi dea demisia

Premierul Viorica Dancila i-a sugerat presedintelui Klaus Iohannis sa demisioneze in semn de onoare, dupa decizia CCR, prin care se constata ca a generat un conflict juridic de natura constitutionala prin.

Dancila, dupa decizia CCR: Iohannis a incalcat Constitutia cu cinism si nepasare. Voi merge in Parlament

Premierul Viorica Dancila ii cere presedintelui Klaus Iohannis ca, in urma deciziei CCR, sa semneze de indata decretele de revocare a ministrilor remaniati si sa isi indeplineasca atributiile respectand Constitutia pe care, in ultima perioada, a calcat-o in picioare in mod constient.

Teodor Melescanu, noua lovitura pentru Tariceanu. Seful Senatului, sedinta cu parlamentarii ALDE pentru formarea unui nou grup politic

Teodor Melescanu a chemat parlamentarii ALDE din Senat, intr-o sedinta, care tocmai ce s-a incheiat, ca sa-i convinga sa formeze un grup parlamentar. Are nevoie de sase parlamentari care au candidat pe listele.

Lider ALDE: Teodor Melescanu este o fantoma tradatoare, care bantuie pe holurile Parlamentului

Teodor Melescanu este o fantoma tradatoare, care bantuie pe holurile Parlamentului in cautarea busolei politice, si care a tradat PNL cand a fost numit de Traian Basescu sef la Serviciului de.

Viorica Dancila: CCR nu ne obliga sa mergem in Parlament, dar mergem oricum. Nominalizarile pentru portofoliile ALDE raman aceleasi Guvernul Romaniei nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila sustine ca decizia luata de CCR miercuri nu obliga Guvernul sa se prezinte in Parlament, dar a precizat ca va merge oricum in fata legiuitorilor, in termenul prevazut de legea.

Viorica Dancila, despre viitorul ministru al Justitiei: Cred ca vom veni tot cu o persoana din randul magistratilor

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca isi doreste sa nominalizeze tot o persoana din randul magistratilor pentru functia de ministru al Justitiei, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa o revoce din functie pe Ana Birchall.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )